Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Κλέιτον: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά..."

Ο Σίλβα Κλέιτον έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, όμως ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα τελευταία σενάρια έφερναν τον ΠΑΟΚ να κινείται γρήγορα από τη στιγμή που ο Σίλβα Κλέιτον μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και να του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως οι πιθανότητες στην παρούσα φάση δεν είναι υπέρ της ομάδας του Γιώργου Δώνη.
Και αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος "καλοβλέπει" χώρες όπως η Κίνα και το Κατάρ ως επόμενους σταθμούς στην καριέρα του, έχοντας στο μυαλό του πως εκεί θα βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο σε σύγκριση με τη χώρα μας.

«Μού αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη και ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, όμως είναι δύσκολο -αν και δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει- να παραμείνω στην Ελλάδα.
Μιλήσαμε παλαιότερα με τον ΠΑΟΚ, αλλά τελευταία δεν είχαμε καμία επαφή», τόνισε ο 29χρονος άσος στην εφημερίδα "Sportday", από τη Χαλκιδική όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες κάνοντας διακοπές με την οικογένειά του.

                                                  ΠΗΓΗ:  www.sport24.gr          ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ  

Twitter Bird Gadget