Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Επεισόδια σε εκλογικά κέντρα μεταξύ μελών Χρυσής Αυγής, ΚΚΕ ,ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ




Επεισόδια σε εκλογικά κέντρα μεταξύ μελών Χρυσής Αυγής, ΚΚΕ ,ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ : Εντάσεις προκλήθηκαν στα εκλογικά κέντρα της Ρόδου, του Περιστερίου και του Χολαργού μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και μελών του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ αντίστοιχα.Όπως
Εντάσεις προκλήθηκαν στα εκλογικά κέντρα της Ρόδου, του Περιστερίου και του Χολαργού μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και μελών του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ αντίστοιχα.
Όπως αναφέρει η «ροδιακή», γύρω στις 10 το πρωί μέλη του ΚΚΕ εξοργίστηκαν, όταν μπήκαν σε αίθουσα εκλογικού κέντρου στην περιοχή Κοσκίνου και είδαν αφίσες της Χρυσής Αυγής. Τα μέλη πιάστηκαν στα χέρια και η ιστορία έληξε όταν επενέβη η αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, καταγγελίες εναντίον εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σύμφωνα με την οποία ομάδα 30 μελών της ναζιστικής παράταξης περιόδευε στα εκλογικά τμήματα και εκτόξευε απειλές και προπηλακισμούς ενάντια στα κόμματα της Αριστεράς.

Νωρίς το πρωί εισέβαλαν στο 6ο - 8ο Λύκειο Περιστερίου. Έκαναν πορεία μέσα στο εκλογικό κέντρο με επιθέσεις και προπηλακισμούς ενάντια στους εκπροσώπους των κομμάτων της Αριστεράς που βρίσκονταν, καθώς και σε πολίτες που είχαν πάει για να ψηφίσουν.

Στο 1ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης η ίδια συμμορία ακολούθησε την ίδια τακτική βρίζοντας και απειλώντας. Παρόμοια ήταν η κατάσταση σε εκλογικά κέντρα των σχολείων της Γκράβας, στα Λιόσια, στο Ν. Ψυχικό, ενώ στην πλατεία Αττικής φωτογράφισαν μέλη αριστερών παρατάξεων.

Στο 1ο λύκειο Χολαργού παρήλασαν, κρατώντας κάμερες και καταγράφοντας με κάμερες τα κατορθώματά τους σε αγαστή συνεργασία με την αστυνομία, την οποία κάλεσαν για να αδειάσει τραπεζάκια από προεκλογικό υλικό.
Twitter Bird Gadget