Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

«Ελέ» για πάγκο!

Το ενδεχόμενο να αναλάβει προπονητής του Πανιωνίου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συζήτησαν ο πρώην πορτιέρο της ομάδας με τον Λάζαρο Κουτλίδη.

Η αναζήτηση προπονητή καλά κρατεί στον Πανιώνιο. Ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο έγινε κουβέντα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κυανερύθρων» είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, Λάζαρος Κουτλίδης, συναντήθηκε χθες με τον πρώην πια τερματοφύλακα και συζήτησαν το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του Πανιωνίου τη νέα σεζόν. Αλλωστε, ο Ελευθερόπουλος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία ήταν και η τελευταία στην πλούσια και πετυχημένη ποδοσφαιρική καριέρα του.

Θυμίζουμε ότι από την ημέρα που εγκατέλειψε την ενεργό δράση, ήταν θαμώνας στα επίσημα του σταδίου της Νέας Σμύρνης στα εντός έδρας παιχνίδια του Πανιωνίου. Επίσης έχει παρακολουθήσει και παιχνίδια των μικρότερων κατηγοριών. Ο «Ελέ» έχει μπει στη διαδικασία να αποκτήσει όλα τα απαραίτητα διπλώματα προπονητικής.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Πανιώνιος έλεγαν, ότι «τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα ο Ισπανός τεχνικός Πάτσι Σαλίνας, για να συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας».  

Η ΠΑΕ Πανιώνιος θα διαθέσει εισιτήρια διαρκείας για δύο σεζόν, στην προσπάθεια που κάνει να αντλήσει απ' όπου είναι εφικτό έσοδα, μήπως και καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υπάρχουν αναλυτικά όλες οι τιμές. Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε καθημερινή βάση στα γραφεία του συλλόγου.
                                               ΠΗΓΗwww.sday.gr        ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ  
Twitter Bird Gadget