Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Έτοιμος για τα "λιοντάρια" ο Χόντγκσον

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Ρόι Χόντγκσον στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Θα αναλάβει να την οδηγήσει στo EURO 2012.

Όλα δείχνουν πως ο 64χρονος Ρόι Χόντγκσον θα είναι ο διάδοχος του Φάμπιο Καπέλο στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας.
Ο προπονητής της Γουέστ Μπρόμγουιτς είχε συνάντηση χθες (30/4) με τους διοικούντες την F.A, η διάρκεια της οποίας εφτασε τις τέσσερις ώρες.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του. Θα αναλάβει την αποστολή να οδηγήσει μια εθνική Αγγλίας στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.
Ακόμη και το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της εθνικής μετά την αποχώρηση του Καπέλο, ο Χάρι Ρέντναπ εκφράστηκε δημόσια υπέρ της της πρόσληψης του πρώην προπονητή της Λίβερπουλ.
Ο Χόντγκσον δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στο κοινό. Ωστόσο σύμφωνα με την αγγλική ομοσπονδία είναι ο κατάλληλος άνθρωπος.
Μάλιστα κατά την έξοδο του από το Γουέμπλεϊ κρατούσε στα χέρια του και το πρόγραμμα προετοιμασίας της Αγγλίας για το EURO 2012. Τα "λιοντάρια" θα κάνουν προετοιμασία στην Ισπανία, ενώ έχουν προγραμματιστεί φιλικοί αγώνες με τη Νορβηγία και το Βέλγιο.

                                                     ΠΗΓΗ: www.sport24.gr                 ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ      

Twitter Bird Gadget