Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Στην Τσάμπιονσιπ η Μπλάκμπερν, «σώθηκε» η Γουίγκαν

Η Γουίγκαν πήρε μεγάλη νίκη στο «Ίγουντ Παρκ» απέναντι στη Μπλάκμπερν με 1-0 και εξασφάλισε την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ, στέλνοντας ταυτόχρονα τα «ρόδα» στην Τσάμπιονσιπ. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έκρινε τον αγώνα, αλλά και τη μοίρα των δύο ομάδων, ο Αλκαράζ στο 87΄.
Σε ένα παιχνίδι με κυρίαρχο συστατικό το πάθος, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, αλλά η μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες έλειψε. Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Στιβ Κιν ανέβασαν στροφές, χωρίς να καταφέρουν να νικήσουν τον Αλ Χάμπσι και το «πλήωσραν». Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Γουίγκαν βγήκε στην επίθεση, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σημειώσει ένα γκολ και το πέτυχε με τον Αλκαράζ στο 87΄. Το 0-1 παρέμεινε έως το τέλος, αποτέλεσμα το οποίο διατηρεί τη Γουίγκαν στην Πρέμιερ Λιγκ και στέλνει την Μπλάκμπερν στην Τσάμπιονσιπ.
Σκόρερ: 87΄ Αλκαράζ
Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Μάρτιν Όλσον, Ζιβέ (46΄ Πέτροβιτς), Σκ. Νταν, Ορ (80΄ Γκουντγουίλι), Ντ. Νταν (44΄ Μάρκους Όλσον), Πέντερσεν, Λόου, Μοντέστ, Χόιλετ, Γιακούμπου
Γουίγκαν: Αλ Χάμπσι, Αλκαράζ, Κάλντγουελ, Μπόις, Φιγκερόα, ΜακΚάρθι, Μόουσες, ΜακΆρθουρ, Μποσεζούρ, Ντι Σάντο (85΄ Σάμον)

                                                         ΠΗΓΗ:   www.premierleague.gr          ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ         
Twitter Bird Gadget