Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η φανέλα του Μοροζίνι στον ουρανό!

Η Λιβόρνο είπε το δικό της (συγκινητικό) αντίο στον Πιερμάριο Μοροζίνι, στέλνοντας στον ουρανό με τη βοήθεια δεκάδων μπαλονιών μία μεγάλη φανέλα του "Μόρο" με το Νο 25 στην πλάτη. Διαβάστε λεπτομέρειες (photos).

Ο αγώνας κόντρα στην Τσιταντέλα (Serie B) ήταν ο πρώτος για τη Λιβόρνο (δέκα ημέρες) μετά τον τραγικό χαμό του ποδοσφαιριστή της, Πιερμάριο Μοροζίνι, και οι άνθρωποί της έδειξαν πως δεν ξεχνούν ένα δικό τους παιδί.
Το στάδιο "Αρμάντο Πίκι" δεν ήταν γεμάτο όμως οι περισσότεροι από όσους δήλωσαν "παρών" φορούσαν μία λευκή φανέλα με το Νο 25 (το νούμερο της φανέλας του Μοροζίνι) ενώ στο πέταλο των οργανωμένων υπήρχε μία τεράστια φωτογραφία του αλλά και ένα κρεμασμένο πανό που έγραφε:

"Στη ζωή σου πάλεψες, στο γήπεδο το έδειξες. Γεια σου Μόρο".
Όσο για την πιο συγκλονιστική στιγμή αυτή έλαβε χώρα πριν τη σέντρα. Τότε μία μεγάλη φανέλα της Λιβόρνο με το Νο 25 υψώθηκε στον ουρανό με τη βοήθεια δεκάδων άσπρων και (σκούρων) κόκκινων μπαλονιών, με τους οπαδούς να τραγουδουν "Ο Μόρο είναι μες στις καρδιές μας".
Για την ιστορία, οι "αμαράντι" δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ώστε να αφιερώσουν και το "τρίποντο" στον αδικοχαμένο Μοροζίνι, με την Τσιταντέλα να επικρατεί με σκορ 2-1 μέσα στο "Αρμάντο Πίκι".

To "αντίο" της Λιβόρνο στον Πιερμάριο Μοροζίνι















                               ΠΗΓΗ: www.sport24.gr                     ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ      
Twitter Bird Gadget