Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Κόντης: "Ο Γερουλάνος έχει... μαύρα μεσάνυχτα"

Ευθεία επίθεση προς το πρόσωπο του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου, εξαπέλυσε σήμερα (30/4) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»,  ο Γιάννης Κόντης, με αφορμή το νόμο περί ευθύνης των προέδρων. 
Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων» από την Αθήνα όπου βρίσκεται,  μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε ότι… «ο νόμος περί ευθύνης προέδρων είναι αστείος. Υπάρχει περίπτωση να γίνει μια φασαρία σε καφενείο της Κρήτης από φίλους του Άρη και να συλλάβουν τον κ.Αθανασιάδη. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύσει.
Ο κ.Γερουλάνος δεν μας έχει συναντήσει ποτέ, από όσα μπορώ να αντιληφθώ,  θεωρεί τους παράγοντες μιάσματα. Έχει μαύρα μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο. Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει, μπορεί να είναι καλός σε άλλα πράγματα όμως δυστυχώς έχει άγνοια από ποδόσφαιρο.
Θεωρεί κανείς ότι με αυτό τον τρόπο προστατεύεται το ποδόσφαιρο;  Νομίζω ότι η πρώτη συνέπεια είναι η κίνηση του κυρίου Μαρινάκη να παραιτηθεί.
Είναι λογικό να μην επιθυμεί κανείς να αναλάβει πρόεδρος σε μια ομάδα κι αυτό αποτελεί ασφαλώς τεράστιο πρόβλημα. Διότι ο μόνος που θα θέλει να γίνεται πρόεδρος, θα είναι κάποιος που θα μπορεί να αναλάβει ένα τεράστιο ρίσκο με ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρόταση που είναι έτοιμος να καταθέσει, στην επικείμενη γενική συνέλευση της  Κοινωνίας Μελών Άρη: «Η εταιρία έχει ήδη βάλει κάποια χρήματα, με ενδεχόμενο να τα χάσει. Αν δεν υπερψηφιστεί η πρόταση, η εταιρία είναι διατεθιμένη να χάσει τα χρήματά της. Σίγουρα πήρε ένα ρίσκο για όσους δεν μπορούν να το καταλάβουν».
Για τα «μηνύματα» που λαμβάνει λίγες ημέρες πριν την συνέλευση: «Δεν μπορώ να προεξοφλήσω κάτι, έχω εμπιστοσύνη στον κόσμο του Άρη και δεν πιστεύω ότι θα παρασυρθεί από «προφήτες». Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες».
Για τη συνέντευξη που πρόκειται να παραχωρήσει αναφορικά με την πρότααση επενδυτικού ενδιαφέροντος τόνισε: «Τις επόμενες ημέρες θα μιλήσω όπως έχω προαναγγείλει, τώρα δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι. Ο κόσμος θα ενημερωθεί».
Σε σχέση με δημοσιεύματα που φέρουν τον Ερασιτέχνη να έχει δραστικό ρόλο στις εξελίξεις ανέφερε: «Μην με βάζετε να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο κύριο και τα δημοσιεύματά του. Δεν ξέρω αν έχει προφητικές ικανότητες, όμως δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι πάνω σ’ αυτό»

                                                    ΠΗΓΗ: www.sport2310.gr                   ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ       
Twitter Bird Gadget