Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Άστοχες ενέργειες


Εκεί που καλά καθόταν, ικανοποιημένη, η ΕΑΑΣ (Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού), μετά την επίσκεψη της στον γίγαντα Πετσάλνικο, που, όπως... ο μέντοράς του Γιωργάκης, δεν δίνει έναν παρά για το Στράτευμα, εκτόξευσε πύραυλο - μανιφέστο, με το οποίο ζητούσε την ιδιωτικοποίηση του ΝΙΜΤΣ, με την υστερόβουλη σκέψη ότι θα εισπράττονται πόροι από το ΜΤΣ, οπότε θα... πάχαινε το μέρισμα.

Ευτυχώς, επενέβη έγκαιρα ο Α/ΓΕΣ, Αντγος κ. Κων. Ζαζιάς, και τα μάζεψαν. Το από το 1942 λειτουργούν νοσοκομείο των βετεράνων στο παζάρι;

Δεν γνωρίζουν ότι το ΜΤΣ, το οποίο δίνει το μέρισμα, δεν έχει ιδιοκτησιακά δικαιώματα στο νοσοκομείο; Ό,τι είχε, τα αντάλλαξε με ακίνητη περιουσία που του διατέθηκε. Το ΝΙΜΤΣ είναι ΝΠΔΔ με ιδιοκτήτη το κράτος, το ΥΕΘΑ.

Α propos, που λένε οι Γάλλοι, ο Οργανισμός SUPERBRANDS-Greece, μετά μακροχρόνια έρευνα, κατέταξε το ΝΙΜΤΣ μεταξύ των δέκα πρώτων διακεκριμένων νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας. (Τα 4 από τα 10 κρατικά, δηλαδή Αγία Σοφία, Παίδων/ΝΙΜΤΣ/Αγλαΐα Κυριακού/Ευαγγελισμός.)

Θα διερωτηθεί, οπωσδήποτε, κάποιος: Αποδίδει και εξυπηρετεί τους βετεράνους το ΝΙΜΤΣ; Η απάντηση είναι η εξής: Είναι εμφανής η προσπάθεια από τη διοίκηση, αν λάβουμε υπόψη τα «φέσια» από τα ασφαλιστικά ταμεία, την περίθαλψη μεταναστών και την περικοπή δαπανών.

πηγη:(ΠΑΡΟΝ 14/04/2012 – Σ.Λ.)
Twitter Bird Gadget