Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Εκατό αρνιά από τον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και θα προσφέρει τη Μεγάλη Δευτέρα εκατό αρνιά (100) σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Επίσκεψη σε Γυμνάσιο του Περιστερίου

Για ακόμη μια φορά η ΠΑΕ Ατρόμητος δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και θέλει να προσφέρει από την πλευρά της σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Ο σύλλογος του Περιστερίου λοιπόν την Μεγάλη Δευτέρα θα προσφέρει εκατό αρνιά (100) σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος που συμμετέχει ως μόνιμος χορηγός στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου "Από Καρδιάς" θα προσφέρει τη Μεγάλη Δευτέρα εκατό αρνιά (100) σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Αντιπροσωπεία της ομάδας θα βρεθεί στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο" στη 13.00 για να παραδώσει τα αρνιά στον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ο οποίος ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος επειδή αποδεικνύει στην πράξη ότι διαθέτει ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά καθώς με την σύμπραξη των υπηρεσιών του δήμου συμπράττει στην ανακούφιση των ανθρώπων που η ζωή δεν στάθηκε τόσο δίκαιη μαζί τους.
Την αντιπροσωπεία της ομάδας θα αποτελούν ο προπονητής Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Νάστος, Ανδρέας Τάτος, Σωκράτης Φυτανίδης, Ηλίας Αναστασάκος".
Επίσκεψη σε Γυμνάσιο
Από εκεί και πέρα, με την αύρα της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που έχει σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού σε ολόκληρο το Περιστέρι, υποδέχθηκαν την Παρασκευή (6/4) την αντιπροσωπεία του Ατρόμητου οι καθηγητές και ιδίως οι μαθητές του 13ου Γυμνασίου Περιστερίου.
Οι ποδοσφαιριστές Φρανσίσκο Ζουέλα, Ματίας Ιγκλέσιας και Πίτου Γκαρσία κάθισαν στο θρανίο για να μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και διαπίστωσαν από κοντά την πολύ μεγάλη αγάπη που νιώθει η νεολαία του Περιστερίου για τον Ατρόμητο.

                                              ΠΗΓΗ: www.sport24.gr                          ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ       

Twitter Bird Gadget