Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Παρελθόν ο Λεμονής

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού ο Τάκης Λεμονής. Με τον Γιάννη Νταλακούρα θα συνεχίζει η ομάδα του Αγρινίου

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού ο Τάκης Λεμονής. Ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης με τον πρόεδρο ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα και αποφασίστηκε η κοινή λύση της συνεργασίας τους.
Έτσι την θέση που κατείχε ο Τάκης Λεμονής του τελευταίους δύο μήνες, θα αναλάβει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ο Γιάννης Νταλακούρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Μετά από συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας και ο προπονητής Τάκης Λεμονής, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας.
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχαριστίες για τη μέχρι τώρα άριστη συνεργασία τους. Η ομάδα θα συνεχίσει έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με προπονητή τον Γιάννη Νταλακούρα".
Νωρίτερα πάντως το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο Τάκης Λεμονής προπόνησε κανονικά τους παίκτες του Παναιτωλικού στο EMILEON SportCenter.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια με μπάλα στην οποία πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Κουτρομάνο, τον Άντι και τον Ρότσα, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Η προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο EMILEON SportCenter, ενώ την ίδια  μέρα αργότερα (17.30) ο Παναιτωλικός θα πάρει μέρος σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Άρη Αιτωλικού, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου.

                                                ΠΗΓΗ:www.sport24.gr                           ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ       

Twitter Bird Gadget