Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η Σάλκε "ξέχασε" τον Χούντελααρ!

Τι και αν ο Κλας-Γιαν Χούντελααρ είναι το πρώτο "κανόνι" της Σάλκε; Οι άνθρωποι της ομάδας τον ξέχασαν στο στάδιο της Άουγκσμπουργκ και το πούλμαν έφυγε χωρίς αυτόν. Διαβάστε το story.

Ο Ολλανδός επιθετικός σημείωσε απέναντι στην Άουγκσμπουργκ το 25ο τέρμα του στη φετινή Μπουντεσλιγκα (μοιράζεται την πρωτιά στους σκόρερ με τον Μάριο Γκόμεζ της Μπάγερν) και είναι αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές των "κενιγκαμπλάουεν",  όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να αποφύγει την "ψυχρολουσία" το βράδυ της Κυριακής.
Όπως αποκάλυψαν τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Χούντελααρ εγκαταλείφθηκε στο γήπεδο χωρίς κανένας συμπαίκτης ή παράγοντας της Σάλκε να αντιληφθεί την απουσία του, με τον πρώην άσο της Μίλαν να αναγκάζεται να καλέσει ένα περιπολικό της αστυνομίας για να φτάσει το πούλμαν.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό με την "περιπέτεια" του Χούντελααρ είναι πως ζήτησε από έναν ρεπόρτερ της εφημερίδας "Bild" να του δώσει το τηλέφωνο του γενικού διευθυντή της ομάδας, Χορστ Χελντ, για να καταλάβει που βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή και να τους εντοπίσει.

                                     ΠΗΓΗ:www.sport24.gr                          ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ       
Twitter Bird Gadget