Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Εξαντλείται η υπομονή τους

Άγνωστο συνεχίζει να παραμένει το πόσο θα αντέξουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στις συνεχείς αναβολές αποπληρωμής των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν μετά τον διακανονισμό που συμφώνησαν για την φετινή αγωνιστική περίοδο

Η υπομονή των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αποπληρωμή των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο φαίνεται μετά τον διακανονισμό που συμφώνησαν κάθε μέρα που περνάει να εξαντλείται ολοένα και περισσότερο.
Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει εξάλλου το πώς μπορεί να κινηθεί από εδώ και στο εξής ο καθένας ξεχωριστά μετά τις συνεχείς αναβολές που έχουνε προηγηθεί.

Ένα άγνωστο που γίνεται ακόμη πιο έντονο από την στιγμή που οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουνε ολοκληρωθεί από το βράδυ της Κυριακής μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Κέρκυρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Την ίδια ώρα δε που οι ποδοσφαιριστές του Άρη αναμένουνε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να τακτοποιήσει την αποπληρωμή τους σύμφωνα και με το συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι και στο διοικητικό μέτωπο.
Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας εξάλλου μόνο λίγα δεν έχουνε ακουστεί με την αρχή να είχε γίνει με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Κόντη και το μέλλον του στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή και συνολικά στην ΠΑΕ Άρης.
Ένα μέλλον που σύμφωνα με ότι είχε διαρρεύσει βαρόμετρο θα αποτελούσε το αν θα περνούσαν ή όχι στα χέρια του το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, παραμένει άγνωστο αν θα συμβεί ενώ μεταξύ άλλων και η Κοινωνία Μελών Άρη φρόντισε να πάρει θέση για τα όσα έχουνε ακουστεί.
Για την ενδεχόμενη μεταβίβαση των μετοχών τοποθετήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Libero 107,4 ο νομικός σύμβουλος του ΑΣ Άρης, Χρήστος Γρόλλιος, λέγοντας: "Θα κάνουμε λοιπόν πολλά βήματα πίσω αν μεταβιβαστούν τώρα οι μετοχές σε κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Βέβαια, αυτό το ενδεχόμενο επίσημα δεν έχει τεθεί αλλά υπάρχει μια έντονη συζήτηση τελευταία για αυτό το ενδεχόμενο.
Ο ΑΣ Άρης και η Κοινωνία Μελών Άρη ως θεματοφύλακες του συλλόγου θα πρέπει να το διαφυλάξουν αυτό. Σε κάθε περίπτωση πάντως κάθε μεταβίβαση μετοχών δεν μπορεί να γίνει απ' ευθείας αλλά μέσω μιας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, άλλος δρόμος δεν υπάρχει για να αλλάξουν χέρια οι μετοχές".

                                              ΠΗΓΗ: www.sport24.gr                    ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ    

Twitter Bird Gadget