Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

H Γιουνάιτεντ διέλυσε τους Γουλβς

Παράσταση για ένα… ρόλο ήταν η αναμέτρηση στο «Μολινό» απέναντι στους Γουλβς και τη Μάντσεστερ Γιουνάιεντ, με τους «κόκκινους διάβολους» να διαλύουν τους «λύκους» με 0-5. Έτσι, η ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον αύξησε τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι στους τέσσερις βαθμούς, με τους «πολίτες» να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
Ο Έβανς στο 21′ άνοιξε το… δρόμο για τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, ενώ το παιχνίδι… τελείωσε στο 39′ όταν ο Ζούμπαρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους.
Στη συνέχεια ακολούθησε ένας μονόλογος της Γιουνάιτεντ, που μέσα σε 20 λεπτά πέτυχε τέσσερα γκολ. Αρχικά, ο Βαλένσια έκανε το 0-2 στο 43′, ενώ ο Γουέλμπεκ στο 45′ έγραψε το 0-3. Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο γκολ του Χαβιέρ Ερνάντες (56′, 62′) που ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-5, με τους «κόκκινους διάβολους» να κατεβάζουν… ταχύτητα στο τέλος του παιχνιδιού.
Γουλβς: Χένεσι, Ζούμπαρ, Στίρμαν, Μπασόνγκ, Γουάρντ, Φόλεϊ, Έντουαρντς, Ντέιβις (43′ Τζόνσον), Τζάρβις, Ντόιλ(58′ Κάιτλι), Φλέτσερ(77′ Έμπανκς-Μπλέικ).
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ντα Σίλβα, Φέρντιναντ, Έβανς(74′ Σμόλινγκ), Εβρά(63′ Φάμπιο), Βαλέντσια, Κάρικ (58′ Πογκμπά), Σκόουλς, Γουέλμπεκ, Ερνάντες, Ρούνεϊ.

                                                                            ΠΗΓΗ: www.premierleague.gr  
Twitter Bird Gadget