Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

"Καμπάνες" στη Ρεάλ μετά το "Μαδριγάλ"!

Η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ομοσπονδίας τιμώρησε τον Πέπε με δύο αγωνιστικές για τη βρισιά που εκτόξευσε στα αποδυτήρια στον διαιτητή του Βιγιαρεάλ-Ρεάλ. Μία αγωνιστική και σε Μουρίνιο και Εζίλ.

Δεν έφτανε στη Ρεάλ η εκτός έδρας ισοπαλία, 1-1, απέναντι στη Βιγιαρεάλ (δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για τη "βασίλισσα" μετά το 1-1 με τη Μάλαγα στο "Μπερναμπέου" την περασμένη Κυριακή) ήρθαν να προστεθούν και οι τιμωρίες για την πρωτοπόρο της Πριμέρα Ντιβισιόν ώστε να "δέσει το γλυκό".
Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο Πέπε τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών για το  υβριστικό σχολιο που έκανε κατά του διαιτητή Παράδας Ρομέρο (Μας λήστεψες, π.....ας γιε!”).

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν ήταν πάντως ο μοναδικός που "πλήρωσε" την επιθετική συμπεριφορά του, καθώς και ο Μεσούτ Εζίλ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την αποβολή του στο ματς.
Επιπλέον, επιβλήθηκε στον Ζοζέ Μουρίνιο τιμωρία μίας αγωνιστικής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα καθήσει στον πάγκο της ομάδας του απέναντι στη Ρεάλ Σοθιεδάδ ενώ ο βοηθός του "special one", Ρουί Φαρία, δεν θα μπορέσει να κάτσει στα δύο επόμενα ματς στον πάγκο των "μερένγκες".
Να σημειωθεί ότι ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αποβλήθηκε και αυτός από το ματς (η Ρεάλ τελείωσε με 9 παίκτες) απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες.

     ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ                              ΠΗΓΗ: www.sport24.gr                                                                    

Twitter Bird Gadget