Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Θέση στα πλέι οφ ο ΠΟΜ

Ένα βατό πρόγραμμα με τέσσερα παιχνίδια εντός και ένα εκτός ακολουθεί για τον ΠΟ Μαλακοπής και προσπάθεια στη συνέχεια όπως είπε και ο Χάρης Βλάχος είναι η ομάδα να συμμετάσχει όπως και πέρσι στα πλέι οφ. Συγκεκριμένα ο προπονητής του ΠΟΜ μας είπε: «Στο τελευταίο παιχνίδι ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα και νίκησε δίκαια. Ακολουθεί ένα δύσκολο και ταυτόχρονα κρίσιμο παιχνίδι με τον Θερμαϊκό Θέρμης στην προσπάθεια που κάνουμε για να παίξουμε στα πλέι οφ”. Τα προβλήματα δε λείπουν για την ομάδα της Πυλαίας καθώς οι Νικολούλης- Λαμπαδάριος είναι ασθενείς, οι Μάχας-Παναγιωτίδης στρατευμένοι, ο Φορόπουλος είναι τραυματίας, αμφίβολος ο Αναστασιάδης, αντίθετα επιστρέφει ο Γούλας που εξέτισε την ποινή του.

Ο ΣΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με αφορμή το τελείωμα της συνεδρίασης της προηγούμενης Τετάρτης και την παρουσία εκπροσώπων συγκεκριμένης ομάδας ο Δημήτρης Σίσκος είπε: «Εκφράζω έντονο προβληματισμό για αυτό το οποίο έγινε. Δεν είναι δυνατόν να δουλεύουν κάποιοι άνθρωποι ώρες ολόκληρες και να έρχονται κάποιοι παράγοντες και να απευθύνονται σε όλους μας εδώ με αυτές τις κουβέντες. Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο καθένας γιατί βλέπει φαντάσματα. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κάνει βήματα προόδου και δεν έχουμε δώσει δικαιώματα να μας λένε αυτά τα πράγματα. Δεν μπορεί να τρώμε εδώ δύο ώρες γιατί ο διαιτητής δεν έδωσε ένα πέναλτι.
Εχουμε να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο. Τι θα κάνουμε την επόμενη χρονιά. Εχουμε αργήσει πάρα πολύ. Να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε την επόμενη χρονιά. Είναι δικαίωμα δημοκρατικό και κατοχυρώνει τη διαφάνεια είπε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Γραμμένος. Ισως θα έπρεπε να περιορίσουμε τους χρόνους».

ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ: “ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ”
“Ζητώ να γίνει δεκτή η απόφασή μου να παραιτηθώ από πρόεδρος της επιτροπής παιδικών” ανέφερε ο Χαράλαμπος Κολτσίδας στο διοικητικό συμβούλιο και πρόσθεσε: “Το ζητώ λόγω της διοικητικής αρρυθμίας που υπήρξε όσον αφορά τα δύο παιχνίδια της περασμένης Πέμπτης που δεν έγιναν τελικά. Δεν γίνεται δεκτό απάντησε ομόφωνα το δ.σ. Θα επιμείνω είπε ο Χαράλαμπος Κολτσίδας και ο Βαγγέλης Γραμμένος του ζήτησε να μιλήσουν οι δυο τους στη συνέχεια για αυτό το θέμα. Τα πάντα πλέον θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

41 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Επειτα από ενέργειες του Βαγγέλη Γραμμένου αλλά και του προέδρου επιτροπής διαιτησίας Νίκου Φιλιππιάδη 41 διαιτητές σε σχέση με 21 την προηγούμενη εβδομάδα θα παίξουν σε εθνικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα δύο βοηθοί στη σούπερ λιγκ, μια τετράδα στη Β’ Εθνική, δύο τριάδες στη Γ’ Εθνική, τέσσερις τριάδες στη Δ’ Εθνική, στην Κ17 μια τριάδα, στις γυναίκες δύο τριάδες, στην Β’ εθνική νέων δύο τριάδες ενώ υπάρχουν και επτά παρατηρητές.

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΗ
Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Νίκος Φιλιππιάδης ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Τσελεπάκη αποχώρησαν πρόωρα από τη συνεστίαση του Συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης διότι αν και εκπρόσωποι της ΕΠΣΜ και ο ίδιος εκπρόσωπος της περιφέρειας τοποθετήθηκαν στη δεύτερη σειρά. Δε μας ζήτησαν ούτε καν συγγνώμη είπε ο πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας.

ΡΑΔΙΤΣΙΔΗΣ: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρά την καλή εμφάνιση δεν τα κατάφερε ο Θερμαϊκός Θέρμης στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΝΕ. Ο παράγοντας της ομάδας Θόδωρος Ραδιτσίδης δήλωσε: «Λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου καθώς η ομάδα είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε. Αντιμετωπίζουμε πλέον χωρίς άγχος τη συνέχεια με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή».

ΞΕΦΥΓΕ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Για τον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος νέων ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς νίκησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (1) με 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Παπαφλωράτος, Κάγια και Σουκάντος.
ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα θα γίνουν στις 7 και 14 Μαρτίου και ο τελικός στις 28 Μαρτίου κατά 99% στο Καυτανζόγλειο. Τη Δευτέρα αναμένεται η τελική απάντηση της ΕΤ3. Τα έσοδα του αγώνα θα πάνε στο ταμείο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

Οι αγώνες Μακεδονικός-Εθνικού Σοχού και Ελπίδες Ηλιούπολης-Ομόνοιας Σταυρούπολης κατακυρώνονται υπέρ των πρώτων, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβηκαν να παίξουν. Το παιχνίδι 9Χ9 Μέντεκας-Ηφαιστος κατακυρώνεται υπέρ του Μέντεκα, καθώς ο Ηφαιστος δεν είχε δελτία. Στο παιχνίδι Ποσειδώνα Μηχανιώνα-Αρη καμία ομάδα δεν είχε δελτία και έτσι χάνουν και οι δύο τον αγώνα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΑΥΡΩΝ
Με αφορμή την πρόσφατη και εξόφθαλμη αδικία, που βίωσε η ομάδα μας, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (19/2/2012), κρίθηκε επιτακτική και απαραίτητη η δημοσιοποίηση και η γνωστοποίηση στο ευρύτερο φίλαθλο κοινό του ερασιτεχνικού (κι όχι μόνο) ποδοσφαίρου ο προβληματισμός μας σχετικά με την απαράδεκτη αντιμετώπιση που δεχόμαστε από τη διαιτησία αναφέρει η διοίκηση των Ταύρων (νέοι Οδυσσέα) και προσθέτει: Η ομάδα μας λοιπόν από την αρχή της τωρινής ποδοσφαιρικής χρονιάς υφίσταται έναν άλογο και ασταμάτητο κανιβαλισμό από το εκάστοτε διαιτητικό σχήμα, γεγονός που έχει οδηγήσει σε αρκετές περιπτώσεις, στην «κλοπή» βαθμού ή και βαθμών από τις αντίπαλες ομάδες.  Είναι πραγματικά εξοργιστικό να εκμηδενίζονται, με αυτό τον ανεπαίσχυντο τρόπο, ο μόχθος και η θαρραλέα προσπάθεια τόσο των μελών της διοίκησης όσο και των ίδιων των παικτών της ομάδας (οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν ξεπερνούν ούτε τα 17 έτη) από τις ανυπόστατες και συχνά δίχως λογική αποφάσεις του διαιτητικού τρίο. Η διοίκηση της ομάδας, σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες έδειχνε κατανόηση και ανοχή – στα πλαίσια του αθώου και ανθρωπίνου λάθους – και δεν προχώρησε σε καμία επίσημη διαμαρτυρία. Δυστυχώς όμως αυτή η στάση σιγής για τόσους μήνες, εξελήφθη εσφαλμένα ως αδυναμία. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! Πλέον, οποιαδήποτε μεροληπτική αντιμετώπιση της ομάδας μας, θα στηλιτεύεται με δημόσια τοποθέτηση της διοίκησης.  Η περίοδος χάριτος έλαβε τέλος ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!
Υ.Γ.  Πρέπει να υπενθυμιστεί για όσους ξεχνούν γρήγορα ότι η ομάδα μας τιμήθηκε με το βραβείο ΗΘΟΥΣ από την ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, αποδεικτικό στοιχείο του μορφωτικού επιπέδου και της παιδείας όσων συναπαρτίζουν αυτόν το σύλλογο.
Με σεβασμό το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΤΑΥΡΟΙ (ΝΕΟΙ ΟΔΥΣΣΕΑ) ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ.

ΚΑΡΟΓΛΟΥ: «ΚΑΘΕ  ΜΑΤΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ»
Διπλό σε μία δύσκολη έδρα έβγαλε η Δόξα Πετρωτού με ανατροπή 2-3 μέσα στον θρίαμβο Παρθενίου. Για το προηγούμενο αλλά και το επόμενο παιχνίδι μίλησε ο προπονητής της ομάδας στον Μιχάλη Παυλίδη και στα ΣΠΟΡ αναλυτικά: «Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά είχαμε την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η νίκη ήταν δίκαιη δεν πτοηθήκαμε μόλις δεχτήκαμε το γκολ μπήκαμε μέσα και γυρίσαμε το παιχνίδι. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε φορά παίζουμε για την νίκη». Για το επόμενο παιχνίδι η ομάδα είναι πλήρης.
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ
Στη φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Α.Ε.Φιλύρου φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα και βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Ορφέα Σουρωτής και τον Αστέρα Ραιδεστού. Όσον αφορά τον Αντρέα Ράπτη εξέτισε την τιμωρία που του είχε επιβληθεί και πλέον μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο προπονητής της Α.Ε. Φιλύρου, Ηρακλής Κουτουνίδης, ανέφερε: «Η πορεία που έχουμε μόνο τυχαία δεν είναι, αφού είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που πραγματοποιούμε, ενώ το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών μας είναι ιδιαίτερα θετικό. Όσον αφορά την ερχόμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος σ’ αυτή θα αντιμετωπίσουμε τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου σε μία εντός έδρας αναμέτρηση. Τέλος, να σημειώσω ότι στην ομάδα μας δείχνουμε την ίδια προσοχή σε όλους τους αντιπάλους μας κάτι το οποίο θα γίνει και στο παιχνίδι αυτής της εβδομάδας».

ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΑΒΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ

Όπως αναφέραμε και χθες, έπιασε δουλειά στους Ακρίτες Συκεών ο Κώστας Νταναβάρας, καθώς διαδέχτηκε τον Κώστα Μωυσιάδη, ο οποίος θα αφοσιωθεί στα παιδικά τμήματα. Ντεμπούτο στον πάγκο της νέας του ομάδας θα κάνει ο Κώστας Νταναβάρας στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Φοίνικα Πολίχνης.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Ο Βαγγέλης Γραμμένος ζήτησε προτάσεις από τους συμβούλους για τροποποιήσεις κανονισμών. Όπως είπε: «Εγώ θα ζητήσω σε περιπτώσεις πλαστοπροσωπίας να επιλαμβάνεται αυτεπάγγελτα η ΕΠΣΜ». Από κει και πέρα έγινε μια μεγάλη συζήτηση για το θέμα και αναμένονται στο επόμενο συμβούλιο προτάσεις εγγράφως.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 και ώρα 16.00 θα οριστούν οι εξ αναβολής αγώνες: Κισσός Χορτιάτη - ΕΑ Καρατάσου, Δόξα Τριλόφου - Νίκη Κερασιάς, Λευκοχωριακός - ΠΑΟ Δορκάδας και ΑΠΣ Σοχού - ΜΑΣ Στίβος.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας έγινε η παρακάτω τροποποίηση στο πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου 3 –4/3:
Ο αγώνας Ιωνικός - Νίκη Ευκαρπίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 3/3 και ώρα 16.00 στο γήπεδο Καλοχωρίου (νέο), αντί του γηπέδου Ιωνίας.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Δόξα Τριλόφου - Νίκη Κερασιάς που ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 16.00 στο γήπεδο Τριλόφου, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και μετατίθεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 16.00 στο ίδιο γήπεδο.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι α’ αγώνες της β’ φάσης των Περιφερειακών Ομάδων Παίδων και Νέων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων «GOOD LEAGUE Ο.Π.Α.Π.» περιόδου 2011 - 2012. Οι αγώνες των Παίδων θα ξεκινήσουν στις 13.00 και των Νέων στις 15.00. Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι παρακάτω Περιφερειακές ομάδες: 1η Περιφέρεια (Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Ξάνθης)-2η Περιφέρεια (Μακεδονίας, Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής) στο γήπεδο SKODA Ξάνθης (παλιό). 3η Περιφέρεια (Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας) -5η Περιφέρεια (Κέρκυρας, Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας/ Λευκάδας, Αρτας) στο Ενωσιακό γήπεδο Κοζάνης. 4η Περιφέρεια (Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Πιερίας, Τρικάλων) - 6η Περιφέρεια (Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Φωκίδας) στο γήπεδο Γιαννούλης (παίδων) και στο γήπεδο Αλκαζάρ (νέων). 8η Περιφέρεια (Αχαϊας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Αιτωλοακαρνανίας) - 9η Περιφέρεια (Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) στο Ενωσιακό γήπεδο Αχαϊας «Ανδρέας Κάνιστρας». 10η Περιφέρεια (Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου, Χίου) - 7η Περιφέρεια (Αθηνών, Αν. Αττικής, Δυτ. Αττικής, Ευβοίας, Πειραιά) στο Ενωσιακό γήπεδο Θερμής Λέσβου. * Η 11η Περιφέρεια (Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων) εξαιρείται από τη β’ φάση και θα περάσει στη γ’ φάση, χωρίς αγώνα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και ώρα 20.30 στο επιμορφωτικό εκπαιδευτικό μάθημα των διαιτητών στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος) θα μιλήσει ο εκπαιδευτής Χαράλαμπος Κωστούδης, ο οποίος θα αναλύσει το θέμα: «Αντιμετώπιση των παικτών που τραυματίζονται κατά τη διάρκεια των αγώνων». Η παρουσία όλων των διαιτητών (αξιολογημένων και μη) και των παρατηρητών διαιτησίας είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας.

ΜΑΥΡΙΔΗΣ: «ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ»

Ο πολύς αέρας που επικρατούσε στο Ξηροχώρι δεν άφησε Μεσήμβρια και Μακεδόνες Γέφυρας να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο τέλος του ημιχρόνου οι Μακεδόνες δέχτηκαν το γκολ. Στη συνέχεια δε γύρισαν το αποτέλεσμα  και μοιραία ήρθε η ήττα. Παρά το κακό αποτέλεσμα το κλίμα στην ομάδα Μακεδόνων Γέφυρας είναι πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Στα ΣΠΟΡ και στον Μιχάλη Παυλίδη μίλησε ο προπονητής Κώστας Μαυρίδης. Αναλυτικά: «Ο κακός καιρός δε μας άφησε να παίξουμε ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να χάσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο». Για το επόμενο παιχνίδι υπάρχει μία πολύ μεγάλη απουσία αυτή του Δημήτρη Μαρκόπουλου που είναι τραυματίας.

ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ: «ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ»
Με την ατυχία τους τα έχουν στον ΠΑΟΚ Κυμίνων - Μαλγάρων για την ήττα  στην Αστραπή Μεσσαίου. Για την ομάδα μίλησε στα ΣΠΟΡ και τον Μιχάλη Παυλίδη ο πρόεδρος Γιώργος Μπορμπόκης αναλυτικά: «Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς, η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό Λουδία για να είμαστε εκεί που θέλουμε δηλαδή πρώτοι». Για το επόμενο παιχνίδι η ομάδα εκτός από μακροχρόνιους απόντες είναι πλήρης.
ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ
Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του το σωματείο ΑΟ Μεσήμβριας επί μία (1) αγωνιστική ημέρα και η ποινή της επίπληξης στον Χρ. Παπουλίδη, εκπρόσωπο των Ελπίδων Σταυρούπολης.

ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας καλούνται σε έγγραφη απολογία μέσα σε τρεις (3) ημέρες τα σωματεία: Μ. Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου, Μακεδονικός Μοναστηρίου, ΑΕ Ελπίδα Τούμπας, ΑΣ Αρέθουσας και οι Μπα Βάκο, Εμ Αλί και Χρ. Αρσενίδης, ποδοσφαιριστές της Φλόγας Ανάληψης, Γ. Παρισόπουλος, εκπρόσωπος του Μ. Αλέξανδρου Μελισσοχωρίου και Μ. Βέντας, ποδοσφαιριστής του ΑΣ Αρέθουσας.

ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟ

Δεν επιβλήθηκε και δεύτερη ποινή στον Τάσο Παπαστέργιο για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Λητής με τον ΠΑΟΝΕ.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 25 - 26 Φεβρουαρίου 2012. Συνολικά αποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές (4 στην Α1 κατηγορία, 4 στην Α κατηγορία, 6 στη Β κατηγορία και 5 στη Γ κατηγορία). Αναλυτικά: Με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας τιμωρήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παναγιωτάκος Κ. (ΑΣ Νεάπολης), Καζάνας Κ. (ΠΑΟ Διοικητηρίου), Γκαβανίδης Ι. (Αναγέννηση Χαλκηδόνας), Αποστολίδης Θ. (Εθνικός Πυλαίας), Κελεσίδης Ι. (Δόξα Αγίου Παύλου), Γιαλαμπούκης Χ. (Κισσός Χορτιάτη), Βασιλειάδης Γ. (ΑΕ Πυλαίας), Μπουρκέλης Β. (Αισχύλος Θεσσαλονίκης), Καρακεχαγιάς Γ. (ΠΑΟΚ Σταυρού), Τσαρίδης Γ. (Δόξα Ελευθερίου Κορδελιού), Βαπορτζής Γ. (Εθνικός Αστέρας), Λαφαζάνης Κ. (Βρασίδας Βρασνών). Με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών τιμωρήθηκε ο παρακάτω ποδοσφαιριστής: Αραμπατζής Ι. (ΑΣ Αρέθουσας). Με ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών τιμωρήθηκε ο παρακάτω ποδοσφαιριστής: Ακριτίδης Χ. (Ελπίδες Σταυρούπολης). Με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών τιμωρήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκέσος Χ. (Όλυμπος Δενδροποτάμου), Λαζαρούδης Γ. (Βρασίδας Βρασνών), Βενιώτης Α. (Βρασίδας Βρασνών). Με ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών ημερών τιμωρήθηκε ο παρακάτω ποδοσφαιριστής: Χαλκιάς Α. (Βρασίδας Βρασνών). Με ποινή αποκλεισμού οκτώ (8) αγωνιστικών ημερών τιμωρήθηκε ο παρακάτω ποδοσφαιριστής: Βάκο Μπα (Φλόγα Ανάληψης).

                                                                     ΠΗΓΗ: www.sportouvorra.gr    
Twitter Bird Gadget