Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μουρίνιο: "Δεν μας έδωσαν δύο ξεκάθαρα πέναλτι"

Η πρώτη απώλεια της Ρεάλ μετά από 10 αγώνες συνοδεύτηκε από διαμαρτυρίες του Μουρίνιο για τη διαιτησία. "Δεν ανησυχούμε", το σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Παράπονα για τη διαιτησία του Μιγκέλ Άνχελ Γκάμεζ εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο στο χθεσινό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάλαγα. Το νικηφόρο σερί των Μαδριλένων σταμάτησε στους 10 αγώνες, καθώς χθες ήρθαν ισόπαλοι με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε δώσει το προβάδισμα στους κυπελλούχους Ισπανίας, αλλά ο Σάντι Καθόρλα με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ χάρισε στο 92' το βαθμό της ισοπαλίας στη Μάλαγα.
Ωστόσο, ο Μουρίνιο με δηλώσεις του δε στάθηκε στο παιχνίδι, ούτε στην απώλεια βαθμών της ομάδας του, αλλά στις διαιτητικές αποφάσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως θα έπρεπε να έχουν δοθεί δύο πέναλτι στη Ρεάλ, υπογραμμίζοντας, πάντως, πως αυτά συμβαίνουν στο πρωτάθλημα.

"Δε θα κριτικάρω το διαιτητή, αλλά θα έπρεπε να έχουμε πάρει δύο ξεκάθαρα πέναλτι. Ωστόσο, όλα αυτά είναι μέρος του πρωταθλήματος. Δεν έχω λόγο να ασκήσω κριτική. Είναι φυσιολογικό να χάνουμε ή να φέρνουμε ισοπαλίες κάποια στιγμή.
Θα είχα λόγους να ασκώ κριτική αν αυτό ήταν απόρροια μίας συνολικά κακής στάσης, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Πάντα σκέφτομαι ότι μπορούμε να νικήσουμε, να φέρουμε ισοπαλία ή να χάσουμε. Κάθε φορά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε, όμως, δεχόμαστε την ισοπαλία. Έτσι είναι στο πρωτάθλημα", τόνισε ο Special One.
Από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλτο παρουσιάστηκε καθησυχαστικός, αφού η ομάδα του, παρά την ισοπαλία που έφερε, βρίσκεται στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν έχοντας διαφορά οκτώ βαθμών από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα:
"Εξακολουθούμε να έχουμε προβάδισμα οκτώ βαθμών και δε χρειάζεται να ανησυχούμε, επειδή υπάρχει ακόμα δρόμος στο πρωτάθλημα. Ήμασταν άτυχοι που δεχτήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις κι ενώ είχαμε κυριαρχήσει σε όλο το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να ηρεμήσουμε".

                                                                                 ΠΗΓΗ:www.sport24.gr   

Twitter Bird Gadget