Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Τόρες, για την κατιούσα που έχει πάρει η καριέρα του και τον αποκλεισμό του από την Εθνική φταίχτες είναι η Τσέλσι και ο Πορτογάλος τεχνικός της.

Παρά το γεγονός ότι οι Μπλε έβγαλαν από τα ταμεία τους περίπου 50 εκ. ευρώ για να φέρουν τον Φερνάντο Τόρες στο Λονδίνο από το Λίβερπουλ, ο εκπρόσωπος του Ισπανού επιθετικού τους κατηγορεί για την πτωτική πορεία της καριέρας του.
Αφορμή στάθηκε ο αποκλεισμός του παίκτη από την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας στο φιλικό ματς με την Βενεζουέλα (5-0), ενώ ο Τόρες είναι πολύ πιθανό να μην βρεθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας για το Euro 2012.
Έτσι, ο Αντόνιο Σανθ, μάνατζερ του Φερνάντο Τόρες, παραχώρησε δηλώσεις στην Daily Mail και ανέφερε πως οι επιδόσεις του «El Niño» έχουν επηρρεαστεί από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στους Μπλε ελέω Βίλας Μπόας :
«Είναι αλήθεια πως οι επιδόσεις του Τόρες προκάλεσαν τον αποκλεισμό τον από την αποστολή της Ισπανίας για το παιχνίδι με την Βενεζουέλα. Δε νομίζω, όμως, πως φταίει ο ίδιος ο Τόρες, αλλά η Τσέλσι που δεν τον βοηθά όπως πρέπει. Σύμφωνα με τους παίκτες της Τσέλσι υπάρχει αρνητική ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια».
Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του 27χρονου άσου συνέχισε την επίθεσή του στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις του επηρεάζονται από τον φόβο του λόγω ενδεχόμενης απόλυσης από τον Λονδρέζικο σύλλογο: «Ο Βίλας Μπόας δεν καλύπτει τις προσδοκίες της Τσέλσι και φοβάται πολύ, επειδή είναι κοντά στην απόλυση».

                                                                      ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr