Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Έτοιμος για τις... πρώην ο "Ίμπρα"

Έτοιμος να αντιμετωπίσει δύο πρώην ομάδες του είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Διαβάστε τι δήλωσε για τα κρίσιμα ματς της Μίλαν που ακολουθούν κόντρα σε Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Η Μίλαν αύριο πηγαίνει στο Τορίνο για να παίξει με τη Γιουβέντους στο πλαίσιο των ημιτελικών του κυπέλλου Ιταλίας και μία βδομάδα αργότερα υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Σουηδός, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στις δύο ομάδες και δεν έφυγε με καλό τρόπο από καμία εξ αυτών, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, πως δεν τις φοβάται, αλλά θεωρεί αυξημένο το βαθμό δυσκολίας των συγκεκριμένων παιχνιδιών.

Αρχικά για την αυριανή αναμέτρηση με τη "Γηραιά Κυρία", η οποία είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-2, είπε:
"Πηγαίνουμε στο Τορίνο, για να παίξουμε για την πρόκρισή μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχω ένα κρύωμα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει".
Στη συνέχεια για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Μπαρτσελόνα τόνισε πως θα είναι περίπου ίδιες με αυτές που έδωσαν οι δυο τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:
"Δε φοβόμαστε, εκείνοι έχουν την πίεση. Θέλουμε και πρέπει να νικήσουμε. Έχω αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα στο παρελθόν και τώρα θα το κάνω ξανά.
Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά για μένα δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτά και σε εκείνα που δώσαμε πριν λίγους μήνες".

                                                                                ΠΗΓΗ:www.sport24.gr  

Twitter Bird Gadget