Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Βίλας-Μπόας: "Η σκιά του Μουρίνιο είναι παντού"

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έκανε special... αναφορά στον Ζοζέ Μουρίνιο όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια περί διαδοχής του. Τι είπε για τη σχέση του με τον Φρανκ Λάμπαρντ αλλά και το -17 στη βαθμολογία από τη Μάντσεστερ Σιτι.

Τα σενάρια που τον φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου του "Στάμφορντ Μπριτζ" αυξάνονται και πληθύνονται το τελευταίο διάστημα, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να φαντάζει μάλιστα αυτή τη στιγμή ως ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για να τον διαδεχτεί.
Όλα αυτά πάντως δεν φαίνεται να "τρομοκρατούν" τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής παραδέχτηκε ότι είναι λογικό ένας προπονητής όπως ο (μέντοράς του) Μουρίνιο να είναι περιζήτητος.

"Η σκιά του απλώνεται σε όλα τα μέρη του κόσμου και πάνω σε μερικούς από τους καλύτερους προπονητές.
Το μοναδικό μέρος όπου δεν απλώνεται η σκιά του είναι πάνω από την ομάδα της Μπαρτσελόνα", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός των "μπλε" και πρόσθεσε:
"Εάν ένας προπονητής έχει εκπαιδευτεί για να είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, όλοι τον θέλουν".
Όσον αφορά στο θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα και αφορά τη δυσαρέσκεια του Φρανκ Λάμπαρντ για τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής που έχει πλέον στο αρχικό σχήμα, ο Βίλας-Μπόας αρχικά αστειεύτηκε λέγοντας:
"Δεν υπάρχει κάποια ανάγκη να θάψουμε τις διαφορές μας. Δεν είμαστε άλλωστε παντρεμένοι!
Για να προσθέσει: "Η σχέση μου με τον Λάμπαρντ είναι σχέση μάνατζερ-παίκτη. Τα λόγια του Φρανκ ήταν αυθεντικά. Όλα καλά για μένα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα".
Επίσης, ο Βίλας-Μπόας κλήθηκε να μιλήσει για τη Μάντσεστερ Σίτι με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις, όπου είχε σχολιάσει αρνητικά τον "ιταλικό" τρόπο παιχνιδιού της.
"Η Σίτι έχει 17 πόντους περισσότερους απο μας και είναι πρώτοι, οπότε δεν μπορώ να τους κριτικάρω.
Έχουν εκπληκτικά νούμερα, έχουν κερδίσει όλα τα εντός έδρας ματς με 40 γκολ υπέρ και 6 κατά. Δεν μπορώ να το κριτικάρω αυτό.
Αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ ιταλικό στιλ. Το δικό μου στιλ είναι να έχεις εσύ την πρωτοβουλία", δήλωσε με νόημα.

                                                                     ΠΗΓΗ: www.sport24.gr    

Twitter Bird Gadget