Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Κάνε τα πάντα για την ΑΕΚ»!

Η συνάντηση του Ντέμη με την ORIGINAL  ολοκληρώθηκε-Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν μόνο εδώ!
Σε σούπερ ενωτικό κλίμα, χωρίς καμία διάθεση αντιπαλότητας μεταξύ τους και με απόλυτη διάθεση για να βρεθεί η χρυσή λύση για την επόμεμη μέρα της ΑΕΚ, έγινε η συνάντηση μεταξύ του Ντέμη Νικολαΐδη περισσότερων από 150 μελών της ORIGINAL21 στο Δωματιάκι, την οποία αποκάλυψε το gazzetta.gr.

Το κεντρικό νόημα που βγαίνει από τη συζήτηση που διήρκεσε κάτι λιγότερο από μία ώρα είναι το να κάνουν όλοι (και ο Ντέμης και οι οπαδοί) ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σωθεί η Ενωση. Η κουβέντα που έγινε αφορούσε αποκλειστικά το πρόβλημα που αντιμετωίζει αυτή τη στιγμή η ομάδα, αναγνωρίστηκαν οι ενέργειες που έχει κάνει ο πρώην πρόεδερος της ΠΑΕ μέχρι στιγμής και του ζητήθηκε να εντείνει την πίεση προς τους μετόχους με σκοπό να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να δώσουν μια και καλή λύση στο μείζον ζήτημα που ταλαιπωρεί την ΑΕΚ.

«Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι κινούμαι ήδη προς αυτή την κατεύθυνση. Ξέρετε καλά ότι εγώ έχω οικονομικό πρόβλημα από την ΑΕΚ. Μεγάλο πρόβλημα. Νομίζει κανείς ότι είναι περισσότερο ΑΕΚ από μένα;», είπε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης για να ακούσει να του απαντάνε «σίγουρα είσαι περισσότερο ΑΕΚ από εμάς. Πονάς κι εσύ το ίδιο με εμάς για την ΑΕΚ γι' αυτό και πρέπει να δώσεις στους υπόλοιπους να καταλάβουν τι γίνεται, σε ποιο σημείο βρισκόμαστε και πόσο υποφέρουμε».

Ο Ντέμης ανέλυσε στους οπαδούς την κίνηση του με τα 2 εκατ. ευρώ και τους εξήγησε «σε περίπτωση που πάνε όλα καλά και βάλουν χρήματα οι μέτοχοι, εγώ και ο Χάρης Οικονομόπουλος μπορούμε ξανά το καλοκαίρι να κάνουμε μια ταμειακή διευκόλυνση 2 εκατ. ευρώ. Ομως αυτό δεν είναι λύση», για να τον διακόψουν οι οπαδοί της ΑΕΚ και να του πουν «μα τι κάνουν οι άλλοι μέτοχοι; Τι περιμένουν πια; Είμαστε στον γκρεμό. Δεν μιλάνε με τον Νοτιά;».

Πάνω σε αυτό απάντησε ο Νικολαΐδης: «Λέτε να μην τους έχω μιλήσει; Τα έχω πει πολλές φορές και με τον Νοτιά. Τους τα έχω εξηγήσει όλα. Δεν υπάρχει λύση αν δεν πληρώσουν. Πρέπει να πληρώσουν. Γι' αυτό έχω κάνει και αυτή την πρόταση, αυτή είναι η μόνη λύση».

Αναφορά δεν έγινε καθόλου για τα παλιά που... χωρίζουν τις δύο πλευρές αν και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ακούστηκαν ερωτήσεις για εκείνα τα γεγονότα με μέλη της ORIGINAL21 να ξεκαθαρίζουν στους υπόλοιπους ότι «το ξεκαθαρίσαμε ότι δεν ήρθαμε εδώ να μιλήσουμε για αυτά», για να πάρει τον λόγο ο Νικολαΐδης και να πει: «Πρέπει όντως να μιλήσουμε για τα παλιά αλλά δεν είναι αυτή η ώρα».

Η συζήτηση συνεχίστηκε στο ίδιο ύφος, σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους με τους οπαδούς να του ζητάνε να κάνει τα πάντα για να σώσει την ΑΕΚ και έδειξαν ότι αναγνωρίζουν απόλυτα τις ενέργειες του μέχρι στιγμής, χωρίς να παραλείπουν πάντως να επισημαίνουν ότι οι μέτοχοι που πρέπει να πληρώσουν είναι από την παρέα του 2004, η δική του δηλαδή... παρέα, με τον Νικολαΐδη να λέει ότι «άλλο τι έγινε από το 2004 ως το 2008 και άλλο από εκεί και πέρα. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα». Τα μέλη της ORIGINAL είπαν από την πλευρά τους: «Δεν ξέρουμε τι έγινε το 2004, ούτε το 2005, ούτε το 2006. Μας ενδιαφέρει τι γίνεται τώρα. Πρέπει να σωθεί η ΑΕΚ και πρέπει να κάνετε τα πάντα για να γίνει αυτό».
Στο τέλος της συζήτησης οι οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να μάθουν από ποιον πήρε ο Ντέμης το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ, χωρίς πάντως ο Νικολαΐδης να αποκαλύψει κάτι σχετικά με το όνομα.

Πώς κλείστηκε το ραντεβού
Την ώρα που οι Ενωσίτες ήταν στα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου και μιλούσαν μαζί του για να βρεθεί λύση για την ΑΕΚ, μίλησαν τηλεφώνικα με τον Νικολαΐδη ζητώντας του να συναντηθούν προκειμένου να μιλήσουν για την αγαπημένη τους ομάδα και τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Ο Ντέμης αποδέχθηκε την πρόσκληση της ORIGINAL και του Δημήτρη Χατζηχρήστου, λέγοντας πάντως ότι δεν μπορούσε εκείνη την ώρα αλλά μετά τα μεσάνυχτα, λόγω υποχρεώσεων που είχε νωρίτερα. Το ραντεβού, λοιπόν, ορίστηκε για τις 00.15.

                                                                                   ΠΗΓΗ:  www.gazzetta.gr 
Twitter Bird Gadget