Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο νέος σωτήρας του ΠαΣοΚ λέγεται Κουβέλης...



Το νέο φρούτο που μας πλασάρουν τον τελευταίο καιρό οι νταβατζήδες των ΜΜ"Ε" είναι ο Φώτης Κουβέλης ο νέος ανατέλλον αστέρας άρχισε σιγά σιγά να κερδίζει την καρδία των ντόπιων νταβατζήδων και να μας παρουσιάζεται στις δημοσκοπήσεις ως νέος σωσίας και μάλιστα ο νέος πόλος που θα... προσεγγίσει τους απογοητευμένους ΠαΣοΚους, όπως κάποτε μας παρουσίαζαν τον ΣΥΝ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα στις... μεγάλες μεταγραφές που ετοιμάζει ο μέγας σωτήρας είναι και η γνωστή κυρία Ρεπούση (καθηγήτρια του «συνωστισμού») που ετοιμάζεται να είναι υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Η Μαρία Ρεπούση είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές αντιδράσεις, αλλά έχει και φανατικούς υποστηρικτές στη Θεσσαλονίκη του έτερου προοδευτικού Γιάννη Μπουτάρη.

Η γνωστή καθηγήτρια δεν είπε ακόμη το «Ναι», αλλά το πρέσιγκ είναι ασφυκτικό από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ. και η πρόκληση για την καθηγήτρια μεγάλη.

Φαίνεται ότι ο νέος σωτήρας με τέτοιες μεταγραφές και συν την αβάντα Καμίνη, Μπουτάρη θα προσεγγίσει όλο το καλό ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του... «η επιτυχία του φαίνεται σίγουρη» στις επόμενες εκλογές....
Twitter Bird Gadget