Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

Η Adidas παρουσίασε τη νέα φανέλα της εθνικής Ελλάδας. Δείτε τη φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα τελικά του EURO 2012.

Ενθουσιασμό προκάλεσε η εμφάνιση της νέας φανέλας της εθνικής Ελλάδας. Η Adidas παρουσίασε τις εμφανίσεις με τις οποίες η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα συμμετάσχει στην τελική φάση του EURO 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.
Στην παρουσίαση συμμετείχαν οι αρχηγοί Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Παντελής Καφές, ο Σωτήρης Νίνης, ο Νίκος Σπύροπουλος, ο Γρηγόρης Μάκος, ο Κώστας Μήτρογλου, ο Λουκάς Βύντρα και ο Μιχάλης Σηφάκης.

Στην εκδήλωση συμμετείχει ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς που εμφανίστηκε, φορώντας τη (μπλε) φανέλα με το εθνόσημο.
Οι διεθνείς πόζαραν στους φωτογράφους με τον Ρουβά. Ο τελευταίος δήλωσε "είμαι κι εγώ θαυμαστής της Εθνικής ομάδας. Μας χρειάζεται όλους, όπως κι εμείς για να μας χαρίσει ψυχική ανάταση και δυνατές στιγμές. Όλοι μαζί σαν μία ομάδα πάμε για το Euro 2012», ήταν το πρώτο σχόλιο του Σάκη Ρουβά. Και τι δεν θα έδινα για να είμαι μέσα στο γήπεδο μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής. Θα είναι όμως μαζί τους η σκέψη και η καρδιά μου, όπως κι όλων των Ελλήνων".


 Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος.
Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης έγινε προβολή ενός βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της Εθνικής μας που προκρίθηκε στο Euro 2012.



                                                                    ΠΗΓΗ:  www.sport24.gr  
Twitter Bird Gadget