Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

"Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;"


"Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;" : «Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;» Σε αυτό το ερώτημα έπρεπε να απαντήσουν διάφοροι άνθρωποι και μάλιστα ο καθένας απάντησε με την δική του ξεχωριστή
«Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;» Σε αυτό το ερώτημα έπρεπε να απαντήσουν διάφοροι άνθρωποι και μάλιστα ο καθένας απάντησε με την δική του ξεχωριστή άποψη σύμφωνα με την εμπειρία του αλλά και τη δική του οπτική γωνία.
Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι η γνώμη και η θέση του καθενός διαμορφώνεται και επηρεάζεται κατά πολύ από το επάγγελμά του. Διαβάστε λοιπόν τι απάντησαν γνωστοί σοφοί άνθρωποι:
Αριστοτέλης
Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει τους δρόμους.

Πλάτωνας
Για το καλό του! Στην άλλη πλευρά βρίσκεται η αλήθεια.
Δαρβίνος
Τα κοτόπουλα, στο πέρασμα των αιώνων, επιλέχτηκαν από τη φύση με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σήμερα γενετικώς ικανά να διασχίζουν δρόμους.
Γαλιλαίος
Κι όμως, τον διέσχισε…

Κάρολος Μαρξ
Ήταν ιστορικά αναπόφευκτο.

Φρόιντ
Το γεγονός ότι ασχολείστε με το εάν το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από σύνδρομα ανασφάλειας και ότι η σεξουαλικότητά σας είναι αφόρητα καταπιεσμένη.

Γιούρι Γκαγκάριν
Για να πάει εκεί που κανένα άλλο κοτόπουλο δεν είχε πάει πριν.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κάθε κοτόπουλο θα είναι ελεύθερο να διασχίζει το δρόμο χωρίς να δίνει λογαριασμό για την πράξη του.

Μπιλ Κλίντον
Ορκίζομαι στο Σύνταγμα και στις Αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν είχα καμία σχέση με το κοτόπουλο αυτό.

Ιωσήφ Στάλιν
Δεν με ενδιαφέρει. Πιάστε το γαιτί θέλω τα αβγά του για να φτιάξω ομελέτα.

Ρίτσαρντ Νίξον
Κανένα κοτόπουλο δεν πέρασε το δρόμο. Επαναλαμβάνω, κανένα κοτόπουλο δεν πέρασε το δρόμο.

Μπιλ Γκέιτς
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο «ΚΟΤΟFFICE 2012″, που δεν διασχίζει μόνο το δρόμο, αλλά εκκολάπτει, αρχειοθετεί, σχεδιάζει κ.λπ. μόνο για 600 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης φοιτητικής έκπτωσης.
Twitter Bird Gadget