Ο προπονητής της Λάρισας, Κρίς Κόουλμαν, αναμένεται να ανακοινωθεί ως ο διάδοχος του αδικοχαμένου Γκάρι Σπιντ στον πάγκο της Εθνικής Ουαλλίας μέσα στον Ιανουάριο, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο τοΜΑΓΙΚΟ
Η απόφαση για την πρόσληψη του Κόουλμαν είναι ειλημμένη και το μόνο που απομένει είναι να εγκριθεί και από την εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας, ενώ σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα απομένουν και κάποιες λεπτομέρειες στη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΛ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αναμένεται να κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο των Ουαλλών στις αρχές του επόμενου μήνα στο φιλικό με την Κόστα Ρίκα στη μνήμη του Σπιντ. Οι εξελίξεις δικαιώνουν τοΜΑΓΙΚΟ  το οποίος είχε αποκαλύψει πρώτο το θέμα.

Οσον αφορά την ομάδα της Λάρισας, το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να δοθεί και επίσημα το «πράσινο» φως στον 41χρονο να αναλάβει την ομάδα της πατρίδας του και δεν πρόκειται να υπάρξουν επιπλοκές.  Από την πλευρά τους, οι Ουαλλοί θεωρούν ότι επιτέλους έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να αναλάβει ο Κόουλμαν την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, καθώς σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις που ήταν κοντά, οι συγκυρίες δεν τον είχαν ευνοήσει.

Ο τεχνικός από το Σουονσί καλείται να συνεχίσει το σερί των τεσσάρων νικών σε πέντε ματς του πρώην κολλητού του Σπιντ, το οποίο έχει αναθερμάνει τις ελπίδες για πρόκριση της χώρας στον Μουντιάλ του 2014 και αναμένεται να διατηρήσει το επιτελείο του πρώην προπονητή της ομάδας, καθώς χαίρει εμπιστοσύνης των παικτών.

                                                                         ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr