Από τα μπουθ του γηπέδου του Περιστερίου παρακολουθούν το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο ο υποψήφιος νέος τεχνικός Μανουέλ Μασάδο καθώς και ο Σέρχιο Κόκε!

Ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κίτρινους» και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί και η πρόσληψη του.
Ο Μασάδο πήρε live μια πρώτη εικόνα από την ομάδα του Άρη καθώς παρακολουθεί από τα μπουθ στο Περιστέρι το παιχνίδι κυπέλλου. Εκεί είναι και ο Σέρχιο Κόκε που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο «Κλ. Βικελίδης» για να φορέσει την φανέλα του Άρη!
Ο Πορτογάλος τεχνικός συνοδευόμενος από τον ατζέντη του και δυο ακόμα ανθρώπους βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Άρη. Ο Μασάδο συνοδευόμενος από τον team manager της ομάδας Αγαπητό Αμπελά βρέθηκε στο γήπεδο του Ατρομήτου προκειμένου να παρακολουθήσουν, από σουίτα μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη, τους υπόλοιπους διοικούντες και τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Κόντη το παιχνίδι.
Στην συνέχεια θα μεταβούν στο ξενοδοχείο μιας και ο Άρης θα παραμείνει στην Αθήνα και θα κουβεντιάσουν διεξοδικά το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας που θα έχει διάρκεια 1,5χρόνο. Ακολούθως θα υπάρξει συνάντηση ε τον Σέρχιο Κόκε που έριξε της απαιτήσεις του στα μισά κα πλέον είναι με το... ενάμιση πόδι στο « Κλ. Βικελίδης»!

                                                                        ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr