Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Αλλάζει σελίδα ο Ηρακλής

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στις 20 Ιανουαρίου για να επικυρωθεί η συνεργασία της με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Τι δήλωσε για το θέμα ο Μπάμπης Χατζηχαραλάμπους

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα της συνεργασίας του Ηρακλή με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, όσον αφορά την ίδρυση νέας ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ηρακλής στις 20 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση όπου θα επικυρωθεί η συνεργασία των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Καλούνται τα μέλη του Γ. Σ. Θεσσαλονίκης "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ" σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 20/1/2012 και ώρα 17.00, στο ξενοδοχείο CAPSIS HOTEL, Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη και σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας την ίδια ημέρα και ώρα 19.00, στον ίδιο χώρο με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Πρόεδρου Γενικής Συνέλευσης.

2. Διάλυση του Τμήματος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ.

3. Προοπτική σύναψης σύμβασης παραχώρησης σήματος και επωνυμίας του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ προς το Τμήμα Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία "Αθλητική Ένωση Ποντίων Κατερίνης", με απώτερο σκοπό την προοπτική ευρύτερης συνεργασίας και την υπό όρους ίδρυση νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη που έχουν καταβάλει τη συνδρομή του έτους 2011.

Σημειώνεται ότι στη Συνέλευση που έχει οριστεί να διεξαχθεί την 20/1/2012 και ώρα 17.00, απαρτία υπάρχει με την παρουσία του μισού (½) πλέον ενός (1) των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών, στη δε της 20/1/2012 και ώρα 19.00, απαρτία υπάρχει ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων μελών".

Χατζηχαραλάμπους: "Παραμένουμε πιστοί στις δηλώσεις μας"

Για το συγκεκριμένο θέμα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Μπάμπης Χατζηχαραλάμπους έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Την επόμενη Παρασκευή στις 20 Ιανουαρίου τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή Θεσσαλονίκης (το ανώτατο όργανο του Συλλόγου) καλούνται να ενημερωθούν για τις κινήσεις καθώς και την τελική πρόταση του Δ.Σ. όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος της ομάδας μας, για όλο αυτό το διάστημα των τριών μηνών, από την ημέρα που πήραμε ως Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή τη δύσκολη απόφαση να σηκώσουμε μανίκια και να εργαστούμε σκληρά για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας, είναι πως καταβάλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να δώσουμε πνοή στον Ερασιτέχνη αλλά και να βρούμε την καλύτερη λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο βρήκαμε πληγωμένο στην τέταρτη εθνική κατηγορία.

Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν σκληρότερα στεγανά σε αυτήν την προσπάθεια και να μην "διαρρέουν" λεπτομέρειες των κινήσεών μας με αποτέλεσμα η εύλογη αγωνία του κόσμου για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος να μεγαλώνει κάθε μέρα και περισσότερο.

Είχα δηλώσει, και συνεχίζω να πιστεύω, πως όποια κίνηση γίνεται δεν θα έπρεπε να αποτελεί θέμα δημόσιας συζήτησης όλο αυτό το διάστημα για να μπορέσει να καταλήξει θετικά για τον Ηρακλή μας. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από όλους, μιας και τις τελευταίες ημέρες καταφέραμε με μεγάλο κόπο να κρατήσουμε τα στεγανά που χρειάστηκαν, έτσι ώστε να μπορούμε σήμερα να καλούμε Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, στην οποία και θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της πρότασης.

Η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί μια καθαρή λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, μια λύση τρισδιάστατη.

Πρώτον παραμένουμε πιστοί στις δηλώσεις μας για προσπάθεια αναγέννησης του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζοντας την 103χρονη πορεία του χωρίς χρέη και λοιπές υποχρεώσεις. Η ομάδα των Ποντίων Κατερίνης όντας η πιο καθαρή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαιρικού χάρτη, διοικείται από έναν έντιμο, δυνατό και φιλόδοξο πρόεδρο, τον κ. Παπαδόπουλο ο οποίος γνωρίζοντας πολύ καλά την ιστορία και τη δυναμική του Ηρακλή μας αποτελεί εχέγγυο για τη μελλοντική δυναμική πορεία της ομάδας μας.

Δεύτερον καταφέρνουμε να ανεβούμε μια κατηγορία ψηλότερα εκμεταλλευόμενοι το όνομα, την ιστορία του Ηρακλή μας και τη δυναμική των χιλιάδων οπαδών του, προσπερνώντας οικονομικές συναλλαγές οι οποίες δεν αρμόζουν στο μεγαλείο της ομάδα μας.

Και τέλος, φέρνουμε για πρώτη φορά όλους αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη του ποδοσφαιρικού τμήματος αντιμέτωπους με τις πραγματικές και δυσβάσταχτες υποχρεώσεις τους, με τις οποίες τεχνηέντως όλα αυτά τα χρόνια επιβαρύνθηκε ο Ηρακλής και ο κόσμος του.

Κλείνοντας θα ήθελα να δηλώσω σε όλο τον κόσμο του Ηρακλή, πως οποιαδήποτε κι αν είναι η απόφαση του σώματος την ερχόμενη Παρασκευή εμείς θα κρατήσουμε το λάβαρο της αναγέννησης του Ηρακλή μας ψηλά και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος πως το ανώτατο όργανο του Συλλόγου θα σταθμίσει με τον δικαιότερο τρόπο όλες τις παραμέτρους της συγκεκριμένης πρότασης και θα αποφασίσει για το καλύτερο του Συλλόγου.

Χίλια Χρόνια Ηρακλής.

Με εκτίμηση,
Μπάμπης Χατζηχαραλάμπους".

                                                                    ΠΗΓΗ: www.sport24.gr 

Twitter Bird Gadget