Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Κουλούρης: "Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους"



Κουλούρης: "Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους"
Λάβρος κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή εμφανίστηκε και σήμερα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης, ο οποίος προσήλθε το μεσημέρι στα δικαστήρια για να συναντήσει την προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου.

Ο κ. Κουλούρης επισκέφτηκε αυτοβούλως την κ. Ράικου, χωρίς δικηγόρο, όπως είπε, για να ζητήσει την επιτάχυνση της έρευνας που διατάχθηκε απ’ την Εισαγγελία για το περιστατικό στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής ο ίδιος, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και Καλλιρόης όπου τραυματίστηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ. Η απάντηση ωστόσο που εισέπραξε απ’ την κ. Ράικου ήταν ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να καταθέσει αλλά θα πρέπει να περιμένει να κληθεί. Σε δηλώσεις του πάντως ο κ. Κουλούρης απείλησε με αγωγές για όλα όσα ακούγονται σε βάρος του ενώ καταφέρθηκε για άλλη μία φορά σε βάρος του Χρ. Παπουτσή:

«Πρέπει να σταματήσουν οι ποντικοί της ενημέρωσης γιατί θα κάνω αγωγές. Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους. Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον ΓΑΠ αλλά δεν το έκανα γιατί ήξερα που θα πάει ο τόπος με αυτόν», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Κουλούρης.
Twitter Bird Gadget