Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές είχε ο Μανουέλ Μασάδο. Ο Πορτογάλος ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Mε μια προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Αυτρόμητο. Η προπόνηση διεξήχθη παρουσία του Μανουέλ Μασάδο, με τον Πορτογάλο να μιλάει στους παίκτες του και ζητώντας τους την βοήθεια τους για να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει βαθμολογικά.
«Η ομάδα είναι σε μία δύσκολη κατάσταση και ήρθα για να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου. Πρέπει να βοηθήσετε και εσείς όμως. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχετε μεγαλύτερες δυνατότητες και θα συνεργαστούμε από εδώ και πέρα για να ανεβάσουμε τον Άρη εκεί που αξίζει να βρίσκεται. θα τα καταφέρουμε. Καλή επιτυχία την Κυριακή».
Στην συνέχεια ο νέος τεχνικός των «κίτρινων» παρακολούθησε την προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες των Σεμερτζίδη, Μιχαλήτσου ενώ είχε και μια συνάντηση μαζί τους για το πώς θα μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη την Κυριακή στο Περιστέρι.

                                                                        ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr