Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Βομβαρδισμός με αυγά στο αμάξι του Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πάρκαρε το αμάξι του έξω από παμπ με οπαδούς της... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να αντικρύσει λίγη ώρα μετά μία δυσάρεστη έκπληξη (photos).

Λίγες ώρες μετά το νικητήριο γκολ του στο ντέρμπι με την Τότεναμ (έγραψε το τελικό 3-2 για τη Μάντσεστερ Σίτι με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και εκτέλεσε εύστοχα στο φινάλε των καθυστερήσεων), ο Μάριο Μπαλοτέλι επέλεξε να δειπνήσει στο κέντρο του Μάντσεστερ, όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί το τι θα επακολουθούσε.

Ο "Super Mario" παρκάρισε την υπερπολυτελέστατη Bentley GT (140.000 ευρώ η αξία της...) σε έναν δρόμο κοντά στο εστιατόριο, όμως δεν αντιλήφθηκε ότι είχε αφήσει το αμάξι μπροστά από μία παμπ που ήταν γεμάτη από οπαδούς της συμπολίτισσας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, όταν οι οπαδοί κατάλαβαν σε ποιον ανήκε το αμάξι δεν έχασαν καθόλου χρόνου και το βομβάρδισαν με αυγά κάνοντάς το... αγνώριστο.


Καταιγισμός από "αυγά" στο αμάξι του Μπαλοτέλι


"Πολλοί από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ είχαν μείνει στη παμπ για να πιουν μετά από ένα παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ, και όταν βγήκαν έξω πρόσεξαν το αμάξι", δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, και πρόσθεσε:

"Σε εκείνο το σημείο άρχισαν να εκτοξεύουν αυγά. Δεν ξέρω που βρήκαν τα αυγά, όμως εκεί κοντά υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ. Η Bentley ήταν εντελώς ξεσκέπαστη, το θέαμα δεν ήταν καθόλου όμορφο.


Σε καλή κατάσταση η Bentley την επόμενη ημέρα...

Δεν ξέρω αν ο Μάριο τους είδε εν δράσει αλλά, μετά από λίγο, βγήκε από το εστιατόριο για να μετακινήσει το αμάξι και να το πάει σε ένα πάρκινγκ επί πληρωμής".

                                                 ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 

Twitter Bird Gadget