Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πήρε Μιχαηλίδη ο Πανιώνιος!

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης είναι τελικά ο... εκλεκτός για την θέση του τερματοφύλακα στον Πανιώνιο, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του προκειμένου να καλύψει το κενό του Ελευθερόπουλου!


Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Πανιώνιος θα αποκτήσει τον Ντάνι Φερνάντες, η μεταγραφή του Πορτογάλου τερματοφύλακα χάλασε την τελευταία στιγμή. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού που αγωνιζόταν στην Κλουζ, αύξησε τις απαιτήσεις του με συνέπεια οι «κυανέρυθροι» να κάνουν πίσω.


 υπήρξε άμεση αντίδραση και επήλθε συμφωνία με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη. Ο 36χρονος πορτιέρο που πριν δέκα περίπου μέρες έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Μάλιστα δεν είναι καθόλου απίθανο να μπορέσει να αγωνιστεί και στην αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, αφού πραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση με τη φανέλα του Πανιωνίου. Η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι 1,5 χρόνος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους και τέθηκε αμέσως στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

                                                                 ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 
Twitter Bird Gadget