Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Νέες κινητοποιήσεις αποστράτων


Έτοιμες να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις είναι οι ενώσεις αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές στις συντάξεις τους, αλλά και... για την κακή όσο και αδιέξοδη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα μετοχικά ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ήδη οι ενώσεις απόστρατων έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην πρώτη για το 2012 μεγάλη παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17 του μήνα, αντιδρώντας, στην περαιτέρω μείωση των ήδη κατά 50% με 60% «ψαλιδισμένων»  εισοδημάτων τους αλλά και στην επιβολή αλλεπάλληλων φόρων απομείωσης των παροχών υγείας και στο «διαχωρισμό των αποστράτων σε κατηγορίες με αυθαίρετα και αντισυνταγματικά ηλικιακά κριτήρια».

Σε ανακοινωσή του το Δ.Σ. της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων, αφού προηγουμένως αναφέρει πως οι Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται πάντα μπροστά σε όλες τις μάχες, τονίζει: «Δεν έχουμε δικαίωμα να μην είμαστε μπροστά και σε αυτό τον πόλεμο που απειλεί με αφανισμό την πατρίδα μας, εμάς και τα παιδιά μας».
Twitter Bird Gadget