Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Να ξεπεράσει την κρίση η Τσέλσι

Θέλει να βρει ρυθμό στο πρωτάθλημα η Τσέλσι, ώστε να μην χάσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μπλε φιλοξενούν την αναγεννημένη Σάντερλαντ που συνεχίζει να κάνει... ζημιές με τον Ο' Νιλ στον πάγκο της.


 
ΤΣΕΛΣΙ: Για 80 λεπτά ήταν... εκτός αγώνα, ωστόσο όταν φόρτσαρε πέτυχε τρία γκολ σε ένα δεκάλεπτο και πήρε την πρόκριση με 4-0 επί της Πόρτσμουθ για το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα ψάχνει να βρει τον ρυθμό της και φυσικά να παραμείνει στην... τετράδα της βαθμολογίας. Προέρχεται από τη δύσκολη νίκη επί της Γουλβς και γενικά δείχνει πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Βελτιωμένες οι σχέσεις του Βίλας Μπόας με τον Λάμπαρντ, τον οποίο και... κράτησε στους Μπλε.
 
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Με τον Μάρτιν Ο' Νιλ δεν χάνει ούτε στο κύπελλο. Η Σάντερλαντ πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Πιτέρμπορο και στόχος της είναι να μείνει αήττητη για πέμπτο σερί ματς στο πρωτάθλημα. Ο Ο'Νιλ έχει βοηθήσει στην αναμόρφωση της ομάδας, οι «μαυρόγατες» έχουν ξυπνήσει επιθετικά και η ομάδα παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάτι άλλωστε που της έχει φέρει και βαθμούς.
 
ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΤΣΕΛΣΙ: Εκτός πλάνων για ακόμα ένα ματς το πολυεργαλείο της μεσαίας γραμμής, Μίκελ, αλλά και ο αμυντικός, Ιβάνοβιτς. Επιστρέφει ο Στάριτζ, αλλά και ο Μαλουντά με τον τελευταίο να.... τρώει χυλόπιτα από την Παλμέιρας. Ο Εσιέν με τον Ντρογκμπά, αλλά και τον Καλού είναι στο Κόπα Άφρικα.
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Πανέτοιμος ο ο φορ, Γουίκομ, επιστρέφουν και οι αμυντικοί Μπραμπλ και Μπράουν. Αντίθετα, εκτός πλάνων ο βασικό γκολκίπερ, Γκόρντον, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Σιμόν Μινολέ, ο οποίος θα φορά προστατευτική μάσκα.
 
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 4-0-1 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 0-3
2009-10: 7-2
2008-09: 5-0
2007-08: 2-0
2006-07: -
2005-06: 2-0
 
ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)
ΤΣΕΛΣΙ
Γουλβς - Τσέλσι 1-2
Τσέλσι- Άστον Βίλα 1-3
Τσέλσι - Φούλαμ 1-1
Τότεναμ - Τσέλσι 1-1
Γούιγκαν - Τσέλσι 1-1
Τσέλσι - Μαν. Σίτι 2-1
 
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Γουίγκαν - Σάντερλαντ 1-4
Σάντερλαντ - Μαν. Σίτι 1-0
Σάντερλαντ - Έβερτον 1-1
ΚΠΡ - Σάντερλαντ 2-3
Τότεναμ -Σάντερλαντ 1-0
Σάντερλαντ - Μπλάκμπερν 2-1
 
ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
Τσέλσι: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Τέρι, Λουίζ, Κόουλ, Ρομέου, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μάτα, Στάριντζ, Τόρες
Σάντερλαντ: Μινολέ, Γκάρντνερ, Ο'Σεϊ, Κιλγκαλόν, Μπάρνσλεϊ, Λάρσον, Κατερμολ, Βοιν, Μακλίν, Σεσενιό, Μπέντνερ

                                                                           ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr  
Twitter Bird Gadget