Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Βιντεοπαιχνίδια σε ουρητήρια! [video]


Βιντεοπαιχνίδια σε ουρητήρια!

Οθόνες βιντεοπαιχνιδιού πάνω από ουρητήρες και ένα ειδικό σύστημα υπέρυθρης ακτινοβολίας που κατευθύνει τις κινήσεις του βιντεοπαιχνιδιού ανάλογα με το που στοχεύουν τα βιολογικά υγρά, τη στιγμή που κάποιος που κάνει την ανάγκη του, εγκαταστάθηκε σε δημόσιες τουαλέτες στη Βρετανία.

Δείτε το βίντεο


Πρόκειται για το νέο προϊόν της εταιρείας Captive Media που στοχεύει, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, να καλύψει το κενό που υπάρχει στην αγορά των ουρητήρων.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας εκτιμούν πως θα ήταν χρήσιμο ακόμη και τη στιγμή που χαλαρώνει κάποιος για να ουρήσει, ο χρόνος του να μην πηγαίνει χαμένος και να κάνει κάτι δημιουργικό. Δηλαδή να παίζει βιντεοπαιχνίδι.

Το προϊόν λέγεται «ουροελεγχόμενη κονσόλα βιντεοπαιχνιδιού». Ο χρήστης μπορεί να την ελέγξει στοχεύοντας σε ειδικά αυτοκόλλητα που έχουν τοποθετηθεί «Δεξιά» και «Αριστερά». Τα αυτοκόλλητα διαθέτουν αισθητήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας, συνδεδεμένους με την οθόνη του βιντεοπαιχνιδιού και έτσι ο χρήστης ελέγχει τις κινήσεις.

Είναι οι πρώτες τουαλέτες στο κόσμο που διαθέτουν τέτοιου είδους τεχνολογία, ενώ προηγμένη τεχνολογία χρησιμοποιείται χρόνια τώρα στην Ιαπωνία, όπου οι τουαλέτες κάνουν ανάλυση ούρων και εκτυπώνουν τα αποτελέσματα.
tanea .gr
Twitter Bird Gadget