Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Σκηνή του "Twilight" προκαλεί επιληπτικές κρίσεις!


Σκηνή του "Twilight" προκαλεί επιληπτικές κρίσεις!


Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στην Αμερική με το «Twilight». Η ταινία που έκανε πριν λίγες μέρες πρεμιέρα, κατηγορείται πως προκαλεί επιληπτικές κρίσεις, σπασμούς και λιποθυμίες στους θεατές!
«Ύποπτη» για τα περίεργα φαινόμενα, είναι η σκηνή-κορύφωση της ταινίας, κατά τη διάρκεια της οποίας, η κοινή θνητή Bella, γεννά το μωρό του βρικόλακα Edward.
Η εν λόγω σκηνή έχει σημειώσει ρεκόρ εισπράξεων, ωστόσο θεωρείται ως βασική αιτία των επιληπτικών κρίσεων σε δεκάδες θεατές.
Ένας απ΄αυτούς και ο Brandon Gephart από το Roseville της California, ο οποίος στην επίμαχη σκηνή άρχισε να έχει σπασμούς και δεν μπορούσε ν΄αναπνεύσει!
Ίδια συμπτώματα είχε και ένας άνδρας από το Jordan της Utah, ο οποίος με το που γεννούσε η Bella, είχε δυσκολίες στην αναπνοή και εμφάνισε επίσης σπασμούς.
Οι ειδικοί πάντως σημειώνουν, πως οι εν λόγω μορφές επιληψίας ονομάζονται «φωτοεπιληψία», και προκαλούνται από την ευαισθησία που εκδηλώνουν μερικοί άνθρωποι στο φώς, ή σε συγκεκριμένα χρώματα και σχήματα.
Star.gr
Twitter Bird Gadget