Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ένα μήνα εκτός δράσης ο Νέτο

Ο Ντάρσι Νέτο υπέστη θλάση στους προσαγωγούς. Μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη για δύο εβδομάδες και ο Κώστας Καπετάνος.

Ο Ντάρσι Νέτο υποβλήθηκε σε μαγνητική και επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για θλάση του Βραζιλιάνου μπακ του Άρη στους προσαγωγούς.

Ένας τραυματισμός που προήλθε στην διάρκεια του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και υπολογίζεται ότι θα τον αφήσει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Εκτός του Νέτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το απόγευμα του Σαββάτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απών θα είναι και ο Κώστας Καπετάνος που υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Από κει και πέρα ο Καρίμ Σολτάνι θα δοκιμάσει να μπει αύριο Τετάρτη (02/11) κι αν δεν έχει ενοχλήσεις θα υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τους «ερυθρόλευκους» αν και την στιγμή αυτή παραμένει αμφίβολος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μία απογευματινή προπόνηση συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της ομάδας του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με αυτή να λαμβάνει χώρα κεκλεισμένων των θυρών και υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20 Νίκου Πασσιαλή.

Το παρών αναμένεται να δώσει και ο μέχρι χθες τεχνικός του Άρη Σάκης Τσιώλης με σκοπό ο 52χρονος Καρδιτσιώτης τεχνικός να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με την διοίκηση της ΠΑΕ.

                                                  ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 

Twitter Bird Gadget