Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Βλέπει Βουλή η «Χρυσή Αυγή»;


 

Αυξάνεται ο αριθμός των δημοσκοπήσεων που δίνει ποσοστά Βουλής στο κόμμα της «Χρυσής Αυγής». Τα ποσοστά αυτά κυμαίνονται μεταξύ 2,5% έως και 3,1% και προέρχονται από δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τόσο σε πανελλαδική όσο και σε τοπική κλίμακα.
Σύμφωνα με το parapolitika.gr σε μυστική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό υποψηφίου στην Α’ Πειραιά τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και σε αντίστοιχο κομμάτων δίνει στη ΝΔ την πρώτη θέση με 25%, τη δεύτερη στο ΚΚΕ με ποσοστό 13%, τρίτο βγαίνει το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 12,5% με το ΛΑΟΣ και το ΣΥΡΙΖΑ να διατηρούν και αυτά διψήφια ποσοστά, ενώ Δημοκρατική Αριστερά λαμβάνει 7% και Οικολόγοι 3,2%.
Το ενδιαφέρον σημείο βρίσκεται στο ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» καθώς παρουσιάζει δυναμική εισόδου στη Βουλή λαμβάνοντας 2,5%. Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που μετρήθηκαν, καταποντίζονται οι παραδοσιακοί υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.
Παράλληλα σε άλλη δημοσκόπηση Πανελλαδικής εμβέλειας μεγάλης εταιρείας, σύμφωνα με το «Παρών της Αιτωλοακαρνανίας» μεταξύ των συμπερασμάτων της έρευνας κατέδειξε πως η «Χρυσή Αυγή»  ξεπερνά το 3% μπαίνοντας στη Βουλή. Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, για άγνωστους λόγους. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πολύ υψηλά ποσοστά συγκεντρώνει η «Χρυσή Αυγή» και στην συγκεκριμένη περιφέρεια μη αποκλείοντας το γεγονός  εκλογής βουλευτή.
Να σημειωθεί πως τα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής» στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές στο νομό είχαν αγγίξει  το 3% έχοντας λάβει 3.496 ψήφους.  Μάλιστα χαρακτηριστικό ήταν ότι στα Βλυζιανά του Δήμου Ξηρομέρου το συγκεκριμένο κόμμα ήταν πρώτη δύναμη με δεύτερο το ΠΑΣΟΚ στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Twitter Bird Gadget