Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Κάταγμα στην μέση από τροχαίο ο Ντίκο

Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες τέθηκε ο Ντίκο ο οποίος μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε την Πέμπτη (24/11) υπέστη κάταγμα στη μέση

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε στον Άρη με τον Φράνσις Ντίκο καθώς είχε τροχαίο ατύχημα καθώς πήγαινε στην απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Γκανέζος κεντρικός αμυντικός του Άρη εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στη μέση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αλλά και από το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Ντίκο τράκαρε με το αυτοκίνητό του λίγο πριν φθάσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την απογευματινή προπόνηση του Άρη και παρά το ότι η σύγκρουση ήταν μεγάλη πήγε στο γήπεδο.

Εκεί διαγνώστηκε ο ακριβής τραυματισμός του Γκανέζου κεντρικού αμυντικού του Άρη στην εξέταση που υποβλήθηκε από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή.

Ότι υπέστη κάταγμα στην εγκάρσιο απόφυση του πρώτου οσφυϊκού σπονδύλου από το απότομο τράνταγμα από το τρακάρισμα που είχε προηγηθεί με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Η απουσία του Ντίκο θα φέρει τον Νίκο Λαζαρίδη μετά από δύο παιχνίδια απουσίας και πάλι στο βασικό σχήμα του Άρη και στο κεντρικό δίδυμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης ως παρτενέρ του Πάπα Σανκαρέ.

Μεταξύ άλλων στην αποστολή του παιχνιδιού της Κυριακής στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας καθώς ο νεαρός Μιχάλης Γιαννίτσης θα αγωνιστεί με την ομάδα Κ20.

                                                   ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 

Twitter Bird Gadget