Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Το σταυροδρόμι της πολιτικής ιστορίας!



Ανίκανοι, απρόθυμοι, καιροσκόποι, φοβικοί, ουραγοί της πραγματικότητας και ανάξιοι της εμπιστοσύνης του - ευκολόπιστου πρέπει να παραδεχτούμε - ελληνικού λαού... Αυτοί είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που από τη σκοπιά μας θεωρούμε ότι χαρακτηρίζουν την παρούσα πολιτική ηγεσία που αποτελεί το Ελληνικό κοινοβούλιο.
Με την κατάσταση για τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, με κίνδυνο παντελούς της ήδη πληγωμένης εθνικής μας αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας, μια με μια σύμβαση που εκκρεμεί και μια Ευρώπη- κι ακόμα περισσότερο μια παγκόσμια κοινότητα- να παρακολουθεί νευρικά τις εξελίξεις στη χώρα μας, οι στερούμενοι πολιτικής ανδρείας πολιτικοί αρχηγοί δείχνουν απρόθυμοι να συναινέσουν για τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία, αρα και ισχύ ή αν θέλετε διαπραγματευτική δύναμη. Μια τέτοια κίνηση θα ενίσχυε τη δεινή θέση της χώρας, θα ηρεμούσε τους Ευρωπαίους και θα έδειχνε μια αφοπλιστική για τα κερδοσκοπικά κοράκια εθνική ομοψυχία και χαλύβδινη πυγμή απέναντι στις δυσκολίες αφού θα αντικατόπτριζε μια ουσιαστική κοινωνική συνοχή, και κοινό μέτωπο στις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Ποτέ κανένας λαός- και περισσότερο οι Έλληνες- δε νικήθηκαν όσο ήταν ενωμένοι! Αυτή η γνώση θα' πρεπε να αποτελεί οδηγό σε αυτό το πολιτικό σταυροδρόμι της ιστορίας!
Μάλλον δεν πήραν το μήνυμα από τις λαϊκές αντιδράσεις στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου...δεν κατάλαβαν ότι η κατάσταση δεν εκτονώθηκε αλλά οξύνεται με την απροθυμία τους να υλοποιήσουν το αυτονόητο, το οποίο σημειωτέον έχει ήδη γίνει σε άλλες χώρες (Πορτογαλία)! Μέχρι και ο διεθνής τύπος απορεί!
Ας μην εφησυχάζουν..ο λαός παρακολουθεί και ξέρει πα ντα τον τρόπο.
ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

by EAGLE
Twitter Bird Gadget