Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ!!!!!

Λίγα λόγια τα ονόματά μας!!!!!!!!!

Παρασκευάς- Παρασκευή

 Και οι δύο είναι πολύ δραστήριοι, με μεγάλη ζωντάνια. Συχνά είναι ανικανοποίητοι και αναζητούν καινούργια ενδιαφέροντα. Δεν καταλήγουν εύκολα κάπου και είναι αναποφάσιστοι. Όταν δημιουργήσουν οικογένεια φαίνονται πιο κατασταλαγμένοι και ισορροπημένοι. Συχνά ο ανικανοποίητος χαρακτήρας τους ψάχνει τρόπους διαφυγής γιατί πέφτουν εύκολα σε τέλμα ή σε αδιέξοδο.

Φώτης- Φωτεινή

 Συχνά είναι αυστηροί και ακολουθούν την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει σε ένα θέμα ή γενικότερα στη ζωή τους, χωρίς να επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες. Δεν είναι καθόλου επιτήδειοι στις συναλλαγές ή στις διαπραγματεύσεις, με συνέπεια σε πολλά ζητήματα να μένουν στάσιμοι και να μην εξελίσσονται. Στα ερωτικά τους ζητήματα συχνά κάνουν λάθος επιλογές.


Μιχαήλ

 Είναι άνθρωπος επιβλητικός και καταφέρνει να κάνει τους γύρω του να τον υπακούν. Είναι τύπος παραδοσιακός και λατρεύει την οικογένεια. Αγαπάει τις συναναστροφές κι έχει πολλές κοινωνικές σχέσεις, αλλά εύκολα θίγεται κι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε προσβολές και πειράγματα. Αγαπάει πολύ την πατρίδα του και την υπερασπίζεται με πάθος.

Νικόλαος

 Χαρακτηρίζεται για την γενναιοδωρία του, την απλοχεριά του και είναι πρόσχαρος και μεγαλόψυχος. Συνήθως είναι το αγαπημένο παιδί της οικογένειας, λόγω της καλής του καρδιάς. Είναι πολύ τρυφερός και μιλάει πάντα ήρεμα και γλυκά. Συχνά στην προσπάθειά του να ικανοποιεί τους γύρω του καταφεύγει και στο ψέμα.

Γεωργία

 Βλέπει την ζωή από την θετική της πλευρά και ελπίζει πάντα στο καλύτερο. Είναι γεμάτη τόλμη, φιλοδοξία και βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση της απόλυτης ευδαιμονίας. Διακρίνεται για τις πρωτοποριακές και καινοτόμες της ιδέες.
 




Twitter Bird Gadget