Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Νέα ιστορική νίκη πήρε το ΑΠΟΕΛ, καθώς νίκησε με 2-1 την Πόρτο στην Κύπρο και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου της με 8 βαθμούς.

Ήρωας για τους Κύπριους ήταν ο Γκουστάβο Μαντούκα, χαρίζοντας τους την νίκη με γκολ στο 90', ενώ ένα μόλις λεπτό αργότερα είχε ισοφαρίσει ο Χουλκ με πέναλτι.

Η Ζενίτ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στην Αγία Πετρούπολη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ και έκανε σπουδαίο βήμα πρόκρισης.

Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λόμπερτς, ο οποίος κατάφερε να νικήσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου τον μέχρι τότε... ανίκητο, Ρίμπκα.

ΑΠΟΕΛ - Πόρτο 2-1

Σκόρερς: 42' πέν. Αΐλτον, 90' Μαντούκα / 89' πέν. Χουλκ
Γήπεδο: "ΓΣΠ", Λευκωσία
Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

Με το τρίτο γκολ του Αΐλτον στο Champions League το ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ στο "ΓΣΠ" στο 42'.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κέρδισε το πέναλτι από τον Μανγκαλά, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και νίκησε από τα βήματα τον Έλτον για το 1-0.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά για τους Κύπριους και η μεγάλη νίκη φαινόταν κοντά, ο Χάμες Ροντρίγκες με μια καλή... βουτιά στην περιοχή κέρδισε πέναλτι στο 88' και ο Χουλκ ισοφάρισε από τα 11' βήματα σε 1-1.

Ένας 3ος βραζιλιάνος, ο Γκουστάβο Μαντούκα, στην επόμενη φάση κατάφερε να σκοράρει με κοντινό πλασέ και να χαρίσει την νίκη στο ΑΠΟΕΛ στο 90'.

Θυμίζουμε πως το ΑΠΟΕΛ είχε νικήσει και την Ζενίτ στο "ΓΣΠ", ενώ έχει πάρει ισοπαλίες στην έδρα της Πόρτο και της Σαχτάρ.

ΑΠΟΕΛ:  Πάρντο, Πουρσαϊτίδης, Σολωμού, Πάουλο Ζόρζε, Ολιβέιρα, Νούνο Μοράις, Έλιο Πίντο, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα, Τρίτσκοβσκι, Αΐλτον.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Φουσίλε, Ρολάντο, Μανγκαλά, Άλβαρο Περέιρα, Φερνάντο, Μπελούστσι, Ζοάο Μοουτίνιο, Χουλκ, Σιλβέστρε Βαρέλα, Κλέμπερ.

                                                ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 

Twitter Bird Gadget