Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ανοίγει το πρώτο σχολείο του Σεξ

Το πρώτο «Σχολείο του Σεξ» ανοίγει μέσα στις επόμενες ημέρες κοντά στη Βιέννη.
Πρόκειται για ένα σχολείο πρακτικής σεξολογίας με το όνομα AISOS (Austrian International School of Sex).
Η Ylva Maria Thompson, διευθύντρια του σχολείου, ανακοίνωσε ότι οι σπουδαστές θα διδάσκονται πώς να γίνουν καλύτεροι εραστές. Πέρα από την εκγύμναση του μυαλού μας και....
του σώματός μας, σύμφωνα πάντα με την Thompson, θα πρέπει να ξοδέψουμε χρόνο στο να αναπτύξουμε και τις ικανότητές μας και στον τομέα του σεξ.
Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν την ιστορία και τη θεωρία της μοντέρνας σεξουαλικότητας αλλά και πιο πρακτικά θέματα, όπως στάσεις, τεχνικές και ανατομικά στοιχεία. Θα υπάρχει δηλαδή και πρακτική εξάσκηση και μάλιστα κάτω από την επίβλεψη και τις παρατηρήσεις των καθηγητών!
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει πριν από μία εβδομάδα και μερικά τμήματα κιόλας έχουν συμπληρώσει το μέγιστο αριθμό σπουδαστών.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 Ιανουαρίου 2012 και τα δίδακτρα είναι 1.400 ευρώ για ένα εξάμηνο, το οποίο περιλαμβάνει πέντε full-term μαθήματα και άλλα τρία «εντατικά». Επίσης τα Σαββατοκύριακα θα παραδίδονται μαθήματα για ζευγάρια.
Το σχολείο στεγάζεται σε ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα στην ύπαιθρο, μισή ώρα απόσταση με το αυτοκίνητο από τη Βιέννη. Το αρχοντικό έχει ανακαινιστεί για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σχολείου και είναι εξοπλισμένο με αίθουσες διδασκαλίας υψηλής τεχνολογίας και ένα εργαστήριο φυσικής.
Υπάρχει και η σχετική διαφημιστική καμπάνια για το AISOS η οποία όμως έχει απαγορευτεί στην Αυστριακή τηλεόραση.

http://www.alliotiko.gr/
Twitter Bird Gadget