Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Προβλέψεις!!! Συμβουλή της ημέρας...


Για σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011, καλό μήνα να έχουμε, ας δούμε και τις συμβουλές μας από το Stardome...

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Ίσως νιώσεις το στομάχι σου να δένεται κόμπος όταν περάσεις το κατώφλι της εισόδου για το γραφείο ή όταν εμφανιστείς πάλι μπροστά στον περιπτερά ζητώντας εφημερίδα αγγελιών για να συνεχίσεις την αναζήτησή σου για δουλειά. Τέρμα το διάλλειμα, τα κεφάλια μέσα...

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Το momentum είναι ιδανικό. Έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες σου, μπορείς να αρπάξεις από το λαιμό την ευκαιρία να αποδείξεις πόσο καλός/ή επαγγελματίας είσαι, ενώ όλοι/ες οι συνάδελφοι σου μοιάζουν σαν παραζαλισμένοι από την κούραση και τις ευθύνες. Go for it!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Μπορείς όντως να τα πάρεις στο κρανίο και ξεσπάσεις στον/στην σύντροφο σου ή κάποιον συνεργάτη σου. Όμως από την άλλη αυτό ακριβώς είναι που ίσως επιδιώκει, να σε φέρει σ' αυτή την κατάσταση για να έχει άλλοθι. Θα του/της δώσεις τέτοια όπλο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Τις επόμενες μέρες: 1) θα μπορείς να συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα, 2) θα μπορείς να διακρίνεις ποιες σχέσεις σού κάνουν και με ποιες μπορείς και χωρίς, 3) δεν θα φοβάσαι να λες την άποψη σου ακόμη και αν προξενεί ξινές φάτσες σε μερικούς φίλους/συγγενείς. (Καλό μου ακούγεται, δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις;)

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Τα μάτια είναι πιο παραπλανητικά από τα λόγια. Γιατί τα λόγια δοκιμάζονται, κρίνονται, διαφωνούν ή συμφωνούν. Αλλά τα μάτια, τα μάτια μόνο υπόσχονται και μετά, συχνά, αναιρούν και πληγώνουν. Γι’ αυτό, ακόμη κι αν μέρες σαν τη σημερινή σ’ ενοχλεί αφόρητα, εμπιστεύσου τη λογική των λόγων και όχι την διαίσθηση των βλεμμάτων στις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Ναι, μπορείς σήμερα να είσαι μεθοδικός/η και ευπροσάρμοστος/η και ούτε ένα παράπονο να μην εκφράζεις που σε έχει πλακώσει ένα βουνό από υποχρεώσεις. Όμως μην τολμήσει κανένας/καμιά να σου πει πως πρέπει να αισθάνεσαι και καλά που τρέχεις σαν σπρίντερ για να μην καταρρεύσει ο μικρόκοσμος της δουλειάς σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Όσο πιο σοβαρός/η και σιωπηλός/η δείχνεις εξωτερικά, τόσο περισσότερο τα μέσα σου λαχταρούν για περισσότερη προσοχή, μια ένδειξη πως εκεί έξω υπάρχει πράγματι αυτό που λέγεται "τρυφερότητα" και δεν είναι της φαντασίας σου. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ Ζυγέ που πιστεύεις ακόμη στις Ανθρώπινες σχέσεις...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Ξεκινά αυτές τις μέρες μια μεταβατική περίοδος για πολλούς/ες Σκορπιούς. Μια αίσθηση πως πρέπει σχετικά γρήγορα να πραγματοποιηθούν κάποιοι συγκεκριμένοι στόχοι τόσο στον επαγγελματικό χώρο αλλά και να τεθούν σε νέες βάσεις ορισμένες σχέσεις (είτε με τον/την σύντροφο ή με φίλους/ες). Προς τι η βιασύνη; Μα δεν ακούς το ένστικτό σου που σου λέει πως πλησιάζουν αλλαγές;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Αντί να τρέχεις υπό το φως των προβολέων που (συχνά) οι άλλοι ρίχνουν πάνω σου χωρίς να το θες, σβήσε τα φώτα σήμερα. Κλείσε τ’ αυτιά σου στη γκρίνια των άλλων (ακόμη και των πιο αγαπημένων), κλείσε την πόρτα του σπιτιού ή του δωματίου σου σ’ όποιον/α σε φέρνει εκτός ελέγχου και αφιέρωσε ώρες στον εαυτό σου. Ναι, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου μέρες σαν τη σημερινή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Μπαίνουμε σε μια περίοδος που η συναισθηματική σου πείνα γίνεται εμμονική, η μοναξιά του μονομάχου απλά δεν αντέχεται και αναζητάς μια αγκαλιά για να σε κρατήσει και ένα ζεστό κρεβάτι για να δώσει νόημα στον αγώνα αντοχής που λαμβάνεις μέρος. Τώρα ακριβώς είναι που κινδυνεύεις να επιλέξεις τον λάθος άνθρωπο. Πρόσεχε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Τις περιόδους που η σεξουαλική σου λίμπιντο είναι τονισμένη (ήπιος χαρακτηρισμός το ξέρω, αλλά μας διαβάζουν και ανήλικοι) είναι που ξαναθυμάσαι πως μπορείς να ρισκάρεις, να διεκδικήσεις με πάθος αλλά και να συγχωρέσεις ανθρώπους που έτυχε με μια απλή διαφωνία να ψυχρανθούν οι σχέσεις σας. Αυτές τις μέρες, όλα τα παραπάνω επιβάλλονται!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Υπάρχουν μερικές σπάνιες εκλάμψεις εκλογίκευσης στην κατά τα άλλα συναισθηματική ανταπόκριση που έχεις προς τον κόσμο. Αυτές τις μέρες που το μυαλό σου ξεκολλάει από τον βούρκο των συναισθηματικών αναγκών μπορείς να γίνεις πιο πανούργος/α από Σκορπιό και πιο συμφεροντολόγος/α από Ταύρο. Για να σε δούμε λοιπόν! Αποστόμωσέ μας!

Πηγή: http://www.stardome.gr
Twitter Bird Gadget