Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Mαμά η Πέγκυ Ζήνα!


Γονείς είναι πλέον η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας, καθώς η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Όπως δήλωσε στο Star η μητέρα της Πέγκυς, η μικρή μοιάζει και στους δύο, αν και ο γιατρός υποστήριξε πως το κοριτσάκι φέρνει περισσότερο στον σύζυγο.

Όπως ανέφερε το star.gr, η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο «Ρέα» χθες το μεσημέρι, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.

Η μικρή ήρθε στον κόσμο χθες, περίπου στις 16:00, έχοντας βάρος 3,170 κιλά και χαίροντας άκρας υγείας, όπως και η μαμά της. Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει στο παρελθόν ο νονός της, Ηλίας Ψινάκης, θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα.

Πέγκυ και Γιώργος είναι τρισευτυχισμένοι, με τον μάνατζερ να είναι παρών στον τοκετό, αλλά και να είναι ο πρώτος που κράτησε την μικρή στην αγκαλιά του! «Και ο Γιώργος και η μαμά είχαν αγωνία. Η Πέγκυ γέννησε με καιραρική. Είναι ευλογημένη στιγμή και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να νιώσει αυτή την ευτυχία», είπε η μητέρα της τραγουδίστριας.

Μετά τον τοκετό, η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο δωμάτιό της, σε σουίτα του 5ου ορόφου του μαιευτηρίου, που ήδη έχει γεμίσει λουλούδια, μπαλόνια και δώρα για την μαμά και την κόρη.

Πηγή: http://www.star.gr
Twitter Bird Gadget