Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


TIP OF THE DAY!!!

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Κριέ, σήμερα απέφυγε την οποιαδήποτε εμπλοκή σε συζητήσεις ή εντάσεις ανάμεσα σε συνεργάτες σου, ειδικά αν δεν σε αφορούν και καλείσαι να παίξεις το ρόλο του διαιτητή. Σκύψε το κεφάλι, κλείσε τον κόσμο απ' έξω και κάνε τη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Είναι από αυτά τα διήμερα που δεν βάζεις κ**ο κάτω. Λες και σε έχουν ποτίσει με αναβολικά χάπια και πρέπει ντε και καλά να είσαι έξω συνεχώς, ανάμεσα σε κόσμο, με παρέες. Ναι, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει με τίποτα να στραβώσει το κλίμα γιατί αν μείνεις μέσα πάνω από δύο ώρες θα πέσεις σε βαρυθυμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Δίδυμε, σύνελθε! Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο/η προϊστάμενος σου ή η εταιρία σου σε επηρεάζουν μεν, δεν είναι όμως δική σου δουλειά να τα λύσεις! Μην μπλέκεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Καρκίνε, αν είσαι σε σχέση είναι μια από αυτές τις μέρες ο όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εκείνον/η. Αν δεν είσαι σε σχέση, όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις αναμνήσεις σου. Αν ανήκεις στη δεύτερη ομάδα σε παρακαλώ να θυμάσαι ότι ο ίδιος άνθρωπος που τώρα σκέφτεσαι και χαμογελάς σ' έκανε να υποφέρεις τότε. Δεν θέλω να ξεχνάμε!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Ναι, είσαι έτοιμος/η να δαγκώσεις με την παραμικρή αφορμή όποιον/α σε φέρνει σε θέση άμυνας. Ναι, αυτός/η που σου επιτίθεται μάλλον δεν είναι ο ίδιος/α που ευθύνεται γι’ αυτή σου τη στάση. Και που είναι ο φταίχτης/η φταίχτρα; Πολύ μακριά ή σε άλλη αγκαλιά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Προφανώς και προτιμάς την παρέα ΕΝΟΣ μόνο προσώπου όλο το επόμενο διήμερο. Χωρίς αμφιβολία για εκείνον/η θα έκανες την κούραση σου τρυφερότητα. Αν είσαι σε σχέση έχεις καλές πιθανότητες να το πετύχεις. Αν όμως δεν είσαι, θα μοιάζει τόσο ανυπόφορο που δε θα σε χωρά ο τόπος.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Ζυγέ! Τι είναι πάλι αυτή η εμμονή τελευταία με τα ρομαντικά έργα, τις καρδούλες και τη ερωτική διάθεση που δεν μαζεύεται; Εντάξει, για σήμερα δικαιολογείσαι να είσαι αλλού. Ακόμη κι αστρολόγος σου δεν μπορεί να σου το αρνηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Σκορπιέ, καλά κάνεις μέρες σαν κι αυτή και αποκλείεσαι, προστατεύοντας τους αγαπημένους σου από εσένα - ειδικά όταν σε πιάνει αυτή η αίσθηση πως είσαι παντοδύναμος/η ή πρέπει όλοι να συμφωνούν μ' εσένα, μπορείς να φτάσεις τους άλλους στα όρια τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Μερικές φορές η σιωπή και η απομόνωση στο σπίτι σου (ή το προσωπικό σου χώρο), με κλειδωμένες τις πόρτες, τη μουσική που σ’ ευχαριστεί και ταβανοθεραπεία, είναι το καλύτερο γιατρικό για την ένταση. Κάνε το έστω και για μερικές ώρες και θα έρθεις στα ίσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Αιγόκερε, θα ήταν προτιμότερο να αφήσεις για άλλη μέρα σημαντικές συναντήσεις ή συνομιλίες που αφορούν στη δουλειά σου ή επίλυση παρεξηγήσεων με συγγενείς. Δεν το έχεις με την επικοινωνία σήμερα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Σε βλέπω από μακριά να πλησιάζεις και με πιάνει σύγκρυο. Τι έγινε; Γιατί αυτό το σκοτεινό βλέμμα; Καλά, καλά, δεν ρωτάω τίποτα άλλο. Μια ερώτηση να σκεφτείς θα κάνω και φεύγω. Αν χάσεις την ψυχραιμία σου και ξεσπάσεις στους λάθος ανθρώπους, ποιος θα μαζεύει τα σπασμένα μετά; (Και μη μου πεις ότι θα ξεσπάσεις στους σωστούς γιατί 9 στις 10 δεν το κάνεις τελευταία.)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Ιχθύ, είναι μια από αυτές τις ημέρες που αισθάνεσαι πως αν αφήσεις το εσωτερικό σου χάος ελεύθερο ο κόσμος θα χάσει το χρώμα, τη δομή, το ενδιαφέρον. Τι είπαμε κάνουμε αυτές τις μέρες. Εργασία και χαρά... Έτσι μπράβο.

Πηγή: http://www.stardome.gr
Twitter Bird Gadget