Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ-ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑ!

Η παρέλαση στην Πάτρα άργησε να ξεκινήσει. Ο λόγος ήταν ότι ο κόσμος, απλοί καθημερινοί πολίτες σε πολύ μεγάλο αριθμό, έκλειναν τον δρόμο και απαιτούσαν από τον ΥΦ.Ε.Θ.Α. και τους υπόλοιπους να αποχωρήσουν. Αφού έβλεπαν ότι δεν ίδρωνε το αυτί τους, τους επιτέθηκαν με αυγά και για γιαούρτια και με την ιαχή "ΨΩΜΙ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1973" κατάφεραν και έδιωξαν τους ανεπιθύμητους.. Έκαψαν και μία γερμανική σημαία στο κέντρο του δρόμου. Άμεσα, μετά την φυγάδευση των πολιτικών, οι δρόμοι άνοιξαν από τους πολίτες, ως άλλη Ερυθρά θάλασσα του Μωυσή, και η παρέλαση ξεκίνησε με τις μαθητικές παρατάξεις και τον κόσμο να χειροκροτεί και να επευφημει την σημαία μας..
Τότε, όμως, ο ΥΦ.Ε.Θ.Α. σπηλιόπουλος, διέταξε να μην παρελάσει κανένα στρατιωτικό τμήμα, και έτσι οι αξιωματικοί και οι στρατεύσιμοι αποχώρησαν με στεναχώρια και έκπληξη. Με ποιο δικαίωμα αυτός το έκανε αυτο;
Επίσης, στην υποδοχή των επισήμων πριν την παράταξη τους και με τα αγήματα του στρατού παρατεταγμένα, ακούγονταν γιούχες και αποδοκιμασίες και αγνώστης προέλευσης "πολίτες" απαγόρευαν έντονα την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του όλου σκηνικού.
Όλα αυτά σας φαίνονται δημοκρατία; Μήπως έχουμε περάσει σε μία άλλη μορφή διακυβέρνησης και δεν μας ενημερώνει κανείς;
Θυμηθείτε εδώ και τα γεγονότα μετά τον αγώνα ΠΑΟ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εξω από το γήπεδο για το πανο..

Και μία σημείωση: Η χούντα του 1967 είχε πρωτεργάτες Έλληνες, εθνικιστές και πατριώτες..
Η τωρινή σίγουρα δεν έχει ελληνική προέλευση και εκτελεστικά όργανα...

By WiZaRDe
Twitter Bird Gadget