Ο Αντρέι Σεφτσένκο φέρεται να είναι ο εκλεκτός για παρτενέρ του Σάμουελ Ετό στην επίθεση της Ανζί και οι Νταγκεστανοί ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στην Ντιναμό Κιέβου, όπως υποστηρίζουν οι Ρώσοι.
Είναι δεδομένο ότι η Ανζί θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο τον προσεχή Ιανουάριο και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Το πρόβλημα για τους Νταγκεστανούς, όμως, είναι ότι έχουν ήδη 10 ξένους και ενώ ο κανονισμός στη Ρωσία τους επιτρέπει να έχουν μόλις 5 στην ενδεκάδα. Έτσι, τα σενάρια που τους θέλουν να κοιτάζουν πολλές περιπτώσεις από το εξωτερικό δεν ισχύουν σε πολλές περιπτώσεις.
Η Ανζί αναμένεται να κυνηγήσει την απόκτηση του Αντρέι Αρσάβιν, στον οποίο φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 12 εκατ. ετησίως, από την Άρσεναλ, ενώ ενδιαφέρεται πολύ ζεστά και για τον αρχηγό της Σπαρτάκ Μόσχας, τον 22χρονο αμυντικό Σεργκέι Πάρσιβλιουκ. Για τον Ρώσο, μάλιστα, οι φήμες την θέλουν να προσφέρει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ στους Μοσχοβίτες, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση του Βαλερί Κάρπιν. Ο τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα της Ανζί είναι ο Αντρέι Σεφτσένκο.
Πηγή από τον σύλλογο τόνισε ότι αυτός είναι ο εκλεκτός για παρτενέρ του Ετό και οι Νταγκεστανοί θα προσεγγίσουν την Ντιναμό Κιέβου με σκοπό αρχικά τον δανεισμό του Ουκρανού επιθετικού. «Ο Αντρέι είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη και είναι σε θέση να προσφέρει πολλά. Ο σύλλογος θέλει ανεβάσει το επίπεδο και παίκτες όπως ο Ετό, ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Σεφτσένκο θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων πολύ σύντομα», ήταν οι δηλώσεις του ανθρώπου, που διατήρησε την ανωνυμία του.


                                     ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr