Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Καγκάουα: "Πώς χάσαμε από αυτήν την ομάδα"

Τα αίτια από την ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό, αναζητούσαν στην πλειοψηφία τους οι παίκτες της Ντόρτμουντ. Διαβάστε τι είπαν Καγκάουα, Χούμελς, Σμέλτσερ και Σούμποτιτς.
Μερικοί από τους ποδοσφαιριστές των ηττημένων στο ματς Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ αναφέρθηκαν στους λόγους που η γερμανική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην μικτή ζώνη οι Καγκάουα, Χούμελς, Σούμποτιτς και Σμέλτσερ.
Καγκάουα: "Είμαστε πολύ απογοητευμένοι"

"Δεν μπορώ να πιστέψω πώς χάσαμε από αυτήν την ομάδα που δεν είχε νίκη ως τώρα στη διοργάνωση. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στη συνέχεια για να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στην επόμενη φάση."

Χούμελς: "Τρομερή η δυναμική του κόσμου"

"Δεν ξέρω το έγινε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα και τελικά δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και πιστέψαμε πως στο δεύτερο ημίχρονο θα μπούμε και θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Δυστυχώς όμως, και πάλι βρεθήκαμε να κυνηγάμε. Ήταν τρομερή η δυναμική του κόσμου στο γήπεδο, μας έκανε τη ζωή δύσκολη."

Σούμποτιτς: "Να επικεντρώσουμε στην Μπουντεσλίγκα"

"Τώρα θα πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στην Bundesliga μέχρι το επόμενο ματς στο Champions League. Γιατί από εκεί θα πάρουμε το εισιτήριο για τη διοργάνωση την επόμενη χρονιά και εάν “κυνηγήσουμε” να φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου."

Σμέλτσερ: "Θα παλέψουμε για την πρόκριση"

"Χάσαμε πέντε κλασσικές ευκαιρίες στην αρχή του ματς. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί αλλά δείξαμε πως θα παλέψουμε για την πρόκριση.

Αν παραμείνουμε αήττητοι στα εναπομείναντα ματς τότε θα είναι όλα καλά για εμάς. Με δύο νίκες και μία ισοπαλία θα προκριθούμε στην επόμενη φάση."

                                          ΠΗΓΗ:www.sport24.gr 
Twitter Bird Gadget