Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"Κάναμε δώρο τρία γκολ"

Ο Λάσλο Μπόλονι, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα, παρουσιάστηκε στενοχωρημένος για τη σημερινή ήττα και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα έκανε δώρο 3 γκολ στον αντίπαλο.
Τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:
"Δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι σήμερα. Είναι μια δύσκολη στιγμή, την οποία πρέπει να ξεχάσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, να πάρουμε θάρρος και να συνεχίσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν καλά διαστήματα. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα, στη συνέχεια ανακτήσαμε τον έλεγχο. Είχαμε πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό, αλλά δε μετατρέψαμε σωστά σε ευκαιρίες αυτές τις πιθανότητες. Ο Παναθηναϊκός είχε ώριμη αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Ακόμη και με αυτή την ωριμότητα στο παιχνίδι τους δεν θυμάμαι να είχαν κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Τους δώσαμε βοήθεια για να σκοράρουν και αυτό ήταν γύρισε μπούμερανγκ για εμάς.
Στο ημίχρονο σκοπός μου ήταν να πείσω τους παίκτες να είναι πιο νευρικοί και όταν έχουν την μπάλα στα πόδια και στα μαρκαρίσματά τους. Από εκεί και πέρα το δεύτερο γκολ μας σκότωσε ψυχολογικά.
Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έδειξε περισσότερη ωριμότητα στο παιχνίδι από εμάς αλλά και για το γεγονός ότι έκαναν τις ευκαιρίες τους γκολ. Ο Παναθηναϊκός έχει καλές μονάδες και μετά το 2-0 έγινε πιο εύκολη η διαχείριση από την πλευρά τους".
Για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα και πάλι από στημένες φάσεις, τόνισε: "Πέρα από τα δύο σημερινά γκολ, ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί αρκετά γκολ από τέτοιες καταστάσεις. Αν με τέτοια λάθη δεχόμαστε γκολ, η δουλειά μας θα γίνεται πολύ πιο δύσκολη".
Για τις απουσίες, ανέφερε: "Όταν έχεις παίκτες απουσίες, έχεις πρόβλημα. Όταν είναι σημαντικοί παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Αθανασιάδης ή ο Λίνο έχεις πρόβλημα. Παράλληλα, είναι ευκαιρία για τους άλλους να δείξουν τις δυνατότητές τους. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι οι δυνατότητές τους αυτές που μας έδειξαν σήμερα, αλλά εκείνες που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη. Όταν δεν έχεις τρεις παίκτες και κάνεις τρία δώρα στις φάσεις των γκολ του Παναθηναϊκού, είναι δύσκολο ακόμη και για μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης να αντέξει".
Για το αν μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία, υποστήριξε: "Μπορώ να σας δώσω αρκετές απαντήσεις σ' αυτή την ερώτηση. Η πρώτη είναι ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια. Μία άλλη είναι ότι μιλάμε για το πρωτάθλημα, αλλά τα τελευταία 25 χρόνια τον τίτλο τον παίρνουν δύο ομάδες και παράλληλα παίρνουν τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς λιγκ. Κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάς τόσο εύκολα. Θα μπορούσατε να διαλέξετε κάτι ανάμεσα στις δύο απαντήσεις. Το χειρότερο αίσθημα που μου αφήνει αυτό το παιχνίδι είναι ότι δημιουργήσαμε μία εικόνα χωρίς μαχητικότητα".
Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου, δήλωσε: "Οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Αυτό που μπορώ να τους πω είναι ότι όλοι είμαστε λυπημένοι, ότι προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις απέναντι σε ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα τα ξέρετε και αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε για το καλύτερο".
Τέλος για το αν θεωρεί πως η ομάδα έχει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα αλλά και για την κακή κατάσταση του Σαλπιγγίδη, είπε: "Με συγχωρείτε αλλά η ερώτησή σας ακουμπά κάποια πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια. Πρέπει να μιλήσω στα αποδυτήρια και όχι εδ

                                                       ΠΗΓΗ:www.paokmania.gr 
Twitter Bird Gadget