Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Κατέστρεψε την Ονειρούπολη. Τελικά τα κατάφερε ο κ. Χαρακίδης !

Ο νέος Δήμαρχος της Δράμας ποτέ δεν κατάλαβε τι είναι η ονειρούπολη για τους Δραμινούς πολίτες. Ποτέ δεν αποδέχτηκε ότι αυτή η εκδήλωση άλλαξε την πόλη μας. Έμεινα σταθερά, σκληρά και επίμονα κολλημένος στο γεμάτο εμπάθεια πάθος του εναντίον της Ονειρούπολης. Μικρή καρδιά, στεγνή ψυχή, είπαν κάποιοι όταν έμαθαν ότι έδιωξε κλοτσηδόν, με διάφορα τεχνάσματα, τους ανθρώπους που ήταν το μυαλό αυτής της εκδήλωσης.


Τώρα όμως έφτασε η ώρα που πληρώνετε η υποκρισία και η υπεροψία του κ. Χάρακιδη. Η ανικανότητα του και η πλήρη απουσία σοβαρών συνεργατών, τν εξέθεσε ανεπανόρθωτα.


Με ύφος καραβοκύρη που βούλιαξαν τα καράβια του, βγήκε στην τηλεόραση σήμερα ο αντιδήμαρχος κ. Μλεκάνης (αλήθεια ο δήμαρχος γιατί κρύβετε;) και ανακοίνωσε ότι και πάλι ακυρώθηκε το πρόγραμμα δράσης της Δεκποτα. Με απλά λόγια μας είπε ότι κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα η Ονειρούπολη. Μας είπε ότι ο πολύχρονος αγώνας μιας ολόκληρης πόλης πάει στον βρόντο.


Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αύριο αναμένετε να ψάξουν «τρόπους» να πραγματοποιηθεί κανονικά.



Όλοι όμως ξέρουμε ότι ένα και ένα μας κάνει δυο. Συμβουλεύουμε την δημοτική αρχή, την δημοτική αντιπολίτευση και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Δράμας , να επιλέξουν ΝΟΜΙΜΟΥΣ τρόπους. Μην διανοηθεί κανείς, μια εποχή στερήσεων και τραγικών εξελίξεων, για κάθε Ελληνική οικογένεια, να παρανομήσει σε τυπικές διαδικασίες και με τα λεφτά των Δραμινών πολιτών.


Γνωρίζουμε ότι κάποια πράγματα είναι σε εξέλιξη και για να προλάβουμε κάθε είδους συνέπεια απλά ρωτάμε.


Εργάζονται αυτή την στιγμή κάποιοι για την Ονειρούπολη και αν ναι με ποια σύμβαση;


Κατασκευάζονται αυτή την στιγμή, από την αρχή τα σπιτάκια που πριν λίγους μήνες έδωσε εντολή ο κ. Χαρακίδης να γκρεμιστούν και αν ναι, με ποια δημοπρασία και από ποιους;


Έγιναν έξοδα μέχρι σήμερα για την ερχόμενη Ονειρούπολη και αν ναι, πώς θα πληρωθούν;


Το Dramaole βάζει τα ερωτήματα αλλά έχει και της απαντήσεις. Σύντομα μεγάλες αποκαλύψεις. 
 
Twitter Bird Gadget