Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Γήπεδο και παίκτες θέλει ο Σάμιος

Γήπεδο και παίκτες θέλει ο Σάμιος
Τη χρησιμοποίηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες στο γήπεδο της Δράμας και ενίσχυση με ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Άρη, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Δόξας, Θανάσης Σάμιος.

«Την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθουν στη Δράμα επιθεωρητές της Superleague για να ελέγξουν το γήπεδο και μια μέρα μετά μαζί με τον υφυπουργό Υγείας, Χρήστο Αηδόνη, θα συναντηθώ με τον Διευθύντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ για την χρηματοδότηση του γηπέδου.

Υπολογίζω ότι θα χρειαστεί ένας μήνας περίπου για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και ευελπιστώ ότι η NOVA θα δεχθεί να γίνουν τα πρώτα εντός έδρας ματς μεσημέρι, έτσι ώστε αργότερα να είναι έτοιμοι οι προβολείς και να γίνουν και βραδινά ματς. Σε περίπτωση που το γήπεδό μας δεν είναι έτοιμο, τότε σκεφτόμαστε τη λύση του “Κλεάνθης Βικελίδης”, ανέφερε -ανάμεσα σε άλλα- σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Οι «μαυραετοί» ετοιμάζονται… πυρετωδώς για την συμμετοχή τους στην Σούπερ Λίγκα και πρέπει σύντομα να σχηματίσουν το ρόστερ τους. Ο κ. Σάμιος επιβεβαίωσε ότι θα έχει επαφές και για παίκτες με τους Θεσσαλονικείς (για Κουλουχέρη, Γκαρσία, Τσέζαρεκ λένε οι πληροφορίες).

πηγή: www.spoer-fm.gr
Twitter Bird Gadget